Miért nem jön meg? Volt valaki hasonló helyzetben? És mi volt a baj?
Fél éve próbálkozunk a kisbabával, eddig sikertelenül. Legtöbbször napi pontossággal jött meg a menstruációm de most már 8 napja késik. Azóta három tesztet csináltam, ezek közül az egyiket ma reggel és mind negatív! De menstruációnak továbbra sincs nyoma.
Tudom, hogy senki nem lát belém de volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Vagy valami ötletetek van, hogy mi lehet ez?
Nem voltam semmilyen kivizsgáláson, mivel eddig normális volt a ciklusom. És úgy tudom, hogy teljesen egészséges pároknál is hónapokba telhet mire összejön. Hát most a stresszre se tudom fogni hiszen talán most vagyok a legnyugodtabb :/
Kénytelen leszek orvoshoz menni. Szerintem 8 nap késésnél már a legbénább teszt is kimutatná.
Nem feltétlenül van gond nálad.
Én az 5. próbálkozós hónapban estem teherbe egy 38 napos ciklusban. Egyszerűen csak később volt az ovulációm egy betegség miatt. Rengeteg dolog rövidítheti, nyújthatja a normál ciklust, ha ez néha előfordul az semmilyen gondot nem jelent.
Én ovuláció figyelést csinálnék a helyedben, ovu teszt vagy hőmérőzés formájában. Ha van ovud és minimum 12 napos lutealis szakaszod van, nem barnázol napokig mensi előtt, akkor nem kell aggódnod egyelőre.
Meddőségi kivizsgálás 1 év sikertelen próbálkozás után javasolt, 35 év felett fél év után.
Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van szívesen segítek.
Szóval akkor lehetséges, hogy nemvárt előtt 3 nappal mégis sikerült és azért nem jött meg, illetve azért nem mutatja még a teszt?! Mert az 11 napja volt. Na szerintetek akkor mikor teszteljek következőnek, amikor már biztosan ki kéne mutatnia?
Hogy én erre eddig nem is gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!