Cumisüvegből a MAM-ot szereti a kisfiam, csak azt használjuk (NUK-ot is próbáltuk, de az nem jött be).Viszont játszócumiból meg csak a NUK a nyerő, azt gondolom, hogy a csapott vége miatt.Aventről nem tudok személyes tapasztalatot írni, de hallottam, hogy sokan azt használják.
2017. aug. 1. 08:52
2/9 anonim válasza:
Mi Aventet használtunk,abból is először a classic-ot.Minden rendben volt vele,de a mellszívómhoz a másik fajta(Natural) volt,és egy alkalommal abból adtam tejet a lányomnak.Onnantól a Classicot nem fogadta el.
2017. aug. 1. 08:52
3/9 anonim válasza:
Az olyan dolog, hogy majd a baba eldonti. Mi vagy 8 felet kiorobaltunk, mire egyet eldogadott. Ha elore veszel, a MAM ot altalaban elfogadjak.
2017. aug. 1. 09:15
4/9 A kérdező kommentje:
Egy nagy üveg NUK-ot kaptunk már, de akkor ezek szerint érdemes venni mellé kisebbeket más márkából is, hátha nem fogadja majd el.
Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 1. 09:30
5/9 anonim válasza:
Hát mi Mam üveget használunk. Nekünk ez bevált, imádom, hogy van önsterilizáló lehetősége, önmagában mikróban ki lehet főzni. Szeretem a praktikus formatervezést.. :)
De amúgy Avent párti vagyok a kézi mellszívó és a kiegészítői miatt. Ha úgy alakul akkor valószínűleg Avent üvegünk lenne, de korábban lett Mam mint hogy megismerjem az Aventet. Több cuccal kompatibilis mint a Mam. Annak csak üvege meg cumija van ha jól tudom.
2017. aug. 1. 09:31
6/9 anonim válasza:
MAM! Az aventet utálta (kaptunk kettőt)
2017. aug. 1. 09:38
7/9 anonim válasza:
MAM-ot vettem és fel sem merült, hogy a gyerek válogat. Abban volt/van a kaja, úgyhogy lelkesen használták.
Nagyon szeretem,hogy teljesen szétszedhető, könnyen és alaposan takarítható. A dizájnok is aranyosak.
2017. aug. 1. 10:00
8/9 anonim válasza:
Tommee Tippee-t vettem, és szerettem nagyon.
MAM és Avent szelepes itatónk volt, utóbbit 4-5 hónapos korától már használatba vette a gyerek.
2017. aug. 1. 10:34
9/9 anonim válasza:
Újszülöttként Aventet használtunk, de nagyobb kellett később így vettem neki egy MAM önsterilizáló típust. Maradtunk ennél, bevált. Cuminál is ezt kapta újszülöttként, viszont ennél csak a gumis végül fogadta el. A szilikon nem kellett a lányomnak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!