Ti hogy bírjátok ezt lelkileg feldolgozni?
Épp nyaraltunk és becsatlakoztak a barátaink is. Mi nagyon szeretnénk már babát, de nem jött még össze, én mérem a hőm, ovu tesztelek egy rakat vitamint szedek és inofolicot is.
Most ez a barátunk bejelentette hogy babát várnak illetve másnap jött a másik pár és ők is. Mindkettőnek könnyen összejött, orvos szólt rájuk h nem ártana valami folsav.
Nekem persze ma reggelre jött meg megint...
Tudom szörnyű vagyok, úgy is érzem magam, mert bár nagyon örülök nekik mégis iszonyú irigy vagyok.
Ti ezt hogy kezelitek lelkileg? Mert egyszerűen nem tudom magam túltenni rajta pedig emiatt szörnyetegnek is érzem magam.
(Persze ők nem tudják h próbálkozunk mert persze mi rettentő régóta együtt vagyunk)
Ne aggodj, 4 honap az meg tenykeg semmi. Mi Januar ota probalkozunk, a 3. es 4. honapban volt a legnehezebb elviselni, hogy nem sikerult, de vegul 6 honap utan osszejott.
En nem homeroztem, de az ovuteszt az fontos volt, mert 30-40 nap kozott voltak a ciklusaim es nem mindig ugyanakkor ovulaltam.
6-8 honap az atlag egy egeszseges parnak, ne aggodj jonni fog a pici.
Tudom, hogy teljesen normális ennyi idő. Közben elmentem a hormon vérvételre és terheléses cukor/inzulinra.
A hormonsor eredménye még nincs meg, de annyi már tuti hogy Ir és Igt vagyok.
Szóval valószínűleg ez (is) volt a probléma.
Köszönöm a biztatást! Próbálom magam ezen az egészen túltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!