Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik szerettek volna még egy...

Akik szerettek volna még egy babát de a férjetek nem, hogy törödtetek bele?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
Kettőt terveztünk. Én már akkor is hármat akartam, de én mondtam, hogy a korom miatt legyen csak kettő. Apa egy után felvetette, hogy ő nem szeretne többet. Én közöltem, hogy az én gyerekemnek lesz testvére, ha tetszik ha nem. Persze ezt nem pontosan így, hosszú beszélgetések voltak. Egy éves a kicsi, persze imádja mindkét lányát. Én nagyon vágyok egy harmadikra, de úgy néz ki nem lesz.
2017. júl. 28. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Ugyanúgy gondolom, mint a 11-es.

Ha lesz második, csak akkor lesz, ha a férjem nem csak rábólint, hanem ugyanannyira akarja, mint én.

Fáj, fáj, ha nem lesz 2, de az még jobban fájna, ha csak muszájból menne bele és nem venné ki úgy, olyan őszintén (önként és dalolva) a részét a gyerekkel kapcsolatos feladatokból, mint "egyeskével".

Egyelőre van még 2-3 évünk, hogy eldöntsük (most lesz 2 a lányunk), annál nagyobb korkülönbséget nem akarok ill. lassan ketyeg az óra, 40 nálam a felső határ a szülésre.

Egyébként most még én se állok készen, nem egyszerű eset a kislányom. Egy huncut angyal, de beteg és fejlesztésre is szorul több fronton.

2017. júl. 28. 15:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Èn is ugy gondolom utolsò..csak akkor lesz nàlunk kistesò ha a fèfjem is szeretnè.ha nem akkor ugy nem szeretnèk.a kislànyunkat is vàrtuk, csak ugy szeretnèm a kistesòt is hogy mindketten vàrjuk 😊
2017. júl. 28. 22:19
 14/14 anonim ***** válasza:
42%

Azt azért ne felejtsük el, hogy ha a férj később meggondolja magát, akát 80 évesen is, neki ott a lehetőség az újabb gyerekre.

Fog hozzá másik feleséget találni.

2017. júl. 29. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!