Mi a véleményetek a Panna névről?
Figyelt kérdés
Már legalább százszor átnéztem a neveket de fiú nevek vannak egy rakással, lány nevek közül viszont egy sem nyerte el a tetszésem. Talán a Panna az ami kicsit tetszik de bizonytalan. Ti mit gondoltok róla?2017. júl. 27. 21:05
21/23 anonim válasza:
Panna vagyok én is. Nekem elmegy, kisgyereknek aranyos, felnőttként is vállalható. Ami nem tetszik, az az, hogy a tanárok folyton Pannácskáznak meg Pannikáznak, de mindig kijavítom őket, hogy Panna. :)
22/23 PANNNAAAAAAAAAA válasza:
Utolsó velem is pont ugyan ez van a tanárokkal 😂 És szerintem szép nèv a Panna
23/23 anonim válasza:
Szerintem borzasztó. Hangzásra sem tetszik, nagyon komolytalan + nagyon tömeg is, a húgom osztályában 4 van belőle. Gondolj bele, hogy hogyha nagyon gyakori nevet adsz és netán több lesz belőle egy közösségben, akkor folyton a vezetéknevén fogják hívogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!