Mi a véleményetek a Panna névről?
Figyelt kérdés
Már legalább százszor átnéztem a neveket de fiú nevek vannak egy rakással, lány nevek közül viszont egy sem nyerte el a tetszésem. Talán a Panna az ami kicsit tetszik de bizonytalan. Ti mit gondoltok róla?2017. júl. 27. 21:05
11/23 anonim válasza:
Nem a kedvencem, de nem is csúnya név. Átlag :)
12/23 A kérdező kommentje:
Fura mert én csak egy kislányt ismerek Panna névvel. Meg egy 20 év körüli lányt. A Hanna egyébként tetszik, de azt nem szeretném adni mert tényleg rengeteg van belőle és a vezetéknév is elég gyakori.
2017. júl. 27. 22:02
13/23 anonim válasza:
SzapPannal.. Panna cotta..
nekem nem tetszik.
14/23 anonim válasza:
Utolsó ennyi erővel sok nevet lehet kifigurazni😂
15/23 A kérdező kommentje:
Sose jutott eszembe a szappan szó erről a névről, de akkor lehetne szappAnnal is :D
2017. júl. 27. 22:13
16/23 anonim válasza:
Egy kislánynak és egy idős néninek el tudom képzelni, de egy felnőtt nőnek, akinek pl. komoly, kemény, netán férfias munkája van, annak nem.
Tehát pl. egy óvónéninek el tudom képzelni, de egy ügyvédnek, professzornak, rendőr/katonának, pilótának stb. nem.
17/23 anonim válasza:
Az egyébként is túlsztárolt Anna becézett változata. Szintén tucatnév.
18/23 anonim válasza:
Nekem egyrészt nagyon becenév, másrészt a Hüvelyk Panna c. mese jut róla eszembe. Kislánynak esetleg idős néninek aranyos, de élete nagyobb részében felnőtt lesz. Emiatt nem adnám. Nálam a kizárt lista első helyein áll, de ettől még te adhatod nyugodtan.
19/23 anonim válasza:
Nem tetszik ha becenevet adnak név helyett, valamint komolytalan, gyereknek elmegy, de felnőttként nem tudnék komolyan venni egy Pannát. Ráadásul sokan azt gondolhatják hogy igazából Anna, csak becenevén mutatkozott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!