Csak engem zavar ez?

Figyelt kérdés
Babó, pocaklakó, tejcsi, tápi, szopi, bébi,kajci, főzi stb. és még sorolhatnám ezeket az idióta szavakat. Nem szeretnék senkit megsérteni, de a hátamon feláll a szőr amikor ilyeneket olvasok. Ez valami trend, vagy mi?
2010. máj. 22. 20:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Uram Jézus...
2010. máj. 22. 21:19
 12/21 A kérdező kommentje:
Ez a tojcsis nyákcsira vonatkozott
2010. máj. 22. 21:20
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a cicil rosszabb :DDDD
2010. máj. 22. 21:26
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

brutál, mindegyik.

Ma, miután elhangzott a "felveszed a sapkát, hogy a kis fülecskédet ne fújja a szél" című mondat a számból, kezdtem el azon gondolkodni, hogy mekkora hülye vagyok, mit gügyögök itt, hogy fülecske, szegény lányom, aki elég értelmes, most mit gondolhat rólam?!

2010. máj. 22. 21:57
 15/21 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Utolsó. Szerintem a mondatod csak egyszerűen aranyos:))) Ennyi becézgetés jár a babának szerintem.

A tojcsis nyákcsi-s vagyok:)

2010. máj. 22. 22:00
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Én már olvastam itt annyi új szót, már a nevetés is fáj:) Néhány kedvencem: ismi, doksi, trotykó:DD Ezek abszolút vitték a pálmát:)
2010. máj. 22. 22:30
 17/21 anonim ***** válasza:
44%

Nem zavar, hogy fennt van egy ugyanilyen kérdés???

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2010. máj. 23. 01:02
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
Engem lassan már az kezd zavarni hogy egyeseknek ez a legnagyobb problémája!
2010. máj. 23. 07:34
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
Kb. hetente van ilyen kérdés. De nem baj, engem az se zavar, hogy te olyat kérdezel, amit mások hetente és az se zavar, hogy MÁSOK hogyan beszlnek. Én megértem, amit mondani akarnak és az a lényeg.
2010. máj. 23. 11:02
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

Ne is mondd! Nagyon elegem van ezekből az idiótaságokból. Nem tudom terhesen és kisgyerekkel miért rendeződik át egyes anyukák zsókincse...

A múltor valami ilyesmi kédrés volt: Tegnap teszteltem POZIT, most ilyen TOJCSIS a folyásom, menjek rögtön NŐGYOGYIHOZ??? A tejci, szopcsi, gyümi, fürcsi, főzi, böli, szopcsis melcsi, kajcsikázik, pöszörő, punika és társai pedig egyenesen undorítóak.

7 hónapos a gyermekem, de valahogy egyszer nem éreztem, hogy így kellene megszólalnom...

2010. máj. 23. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!