Csak engem zavar ez?

Figyelt kérdés
Babó, pocaklakó, tejcsi, tápi, szopi, bébi,kajci, főzi stb. és még sorolhatnám ezeket az idióta szavakat. Nem szeretnék senkit megsérteni, de a hátamon feláll a szőr amikor ilyeneket olvasok. Ez valami trend, vagy mi?
2010. máj. 22. 20:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Engem csak az zavar,hogy ha én azt írok,hogy vok,asszem akkor az felháborodást kelt, de a tojcsis nyáktól senkinek nem fordul fel a gyomra.
2010. máj. 22. 20:15
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a "kedvenc" szavam a pari.A zöldségesnél percekbe telt mire leesett, hogy a paradicsomot értenék alatta:-))
2010. máj. 22. 20:18
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Engem is zavar, csak mondjuk már sok száz ilyen kérdés van.
2010. máj. 22. 20:19
 4/21 A kérdező kommentje:
Még nem láttam ilyen kérdést.. de mindegy.
2010. máj. 22. 20:26
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Igen, egyetértek veled, én is utálom. Attól, hogy született egy gyerekem, még normálisan beszélek, a gyerek sem idióta, csak kicsi még.
2010. máj. 22. 20:38
 6/21 anonim ***** válasza:
95%
Van még egy-kettő: böli=bölcsi, tojcsis nyákcsi.
2010. máj. 22. 20:58
 7/21 A kérdező kommentje:
A tojcsis nyákcsi eddig kimaradt, de nem is tudom értelmezni. Mi az? Vmi tojásos? Tényleg nem értem...(OMG)
2010. máj. 22. 21:06
 8/21 anonim ***** válasza:
97%
Tojcsis nyákcsi :) tojásfehérje állagú hüvelyváladék, ami a peteérés tájékán jellemző. Ha olvasod a teherbeesés rovatot ott találkozhatsz sűrűn a kifejezéssel :)
2010. máj. 22. 21:16
 9/21 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a szopi és pocaklakó rendben van, még esetleg a pocakbaba is, de a szopcsitól kiráz már a hideg....
2010. máj. 22. 21:17
 10/21 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez egyfajta rövidítés, mint a vok vagy a vmi, vki, vhgy stb, sztem.

A babóval nincs bajom, a pocaklakót nem használom mert hosszú, a tejcsi, kajci nagyon gáz, engem is idegesít.

A tápi, szopi, főzi..., ezeket néha én is használom, főleg akkor, amikor hosszabb választ írok, amiben esetleg többször is előfordulnak ezek a szavak és próbálok rövidíteni.

Mindenkinek van valami amit utál, én akkor estem le majdnem a székről, amikor azt olvastam itt, hogy cicil :D , de a szopcsit se szeretem.

2010. máj. 22. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!