Csak engem zavar, ha megbámulnak mikor rosszalkodik a fiam?
Figyelt kérdés
eleven másfél éves kissrác, általában kacarászni szokott vagy huncutkodni, ez nem is gond (ma bujocskázott a tescoban a a ruharészlegen:). itt-ott elofordul, hogy turelmetlen, és a gyerek a felnottel szemben ezt jelzi, ilyenkor belehuzok, sietek. komoly nagy sírás még nem volt, csak mint ma is, sikítot párat. mindenki ránk nézett, OK, kiváncsiság, de voltak, akik kimondottan rosszalloan, csavargatták a fejuket, grimaszoltak. ugye szerintetek sem normális viselkedés?? miért kell kommentálni?az anyuka nem bátorítja ilyenre a gyerekét, nem szándékos. én mindig arra gondolok, ha ilyet látok, hogy még kerulhetek hasonlo helyzetbe.2009. szept. 2. 22:05
1/6 anonim válasza:
A nagyobbik fiam mit művelt sokszor ilyen helyeken!!!!
Sokszor vörös volt a képem, de nem tudtam vele mit csinálni. Már a pénztárakon túl ordított én meg szinte a földön húztam, mert bele akart ülni egy ilyen pénzbedobós járműbe. Szörnyű ez a korszak. Remélem a kisebbik fiam nem lesz ennyire eleven.
Én nem nézek csúnyán az ilyen anyukákra, csak magamban sajnálom őket. Mert tényleg nem sokat tehet ilyen viselkedés ellen. Ez a gyerekből magától jön.
2/6 anonim válasza:
Jaj ne is mondd. Nekem két éves a fiam, hát amikor mondjuk a buszon kezd hisztizni, mert unja, na olyankor én legszívesebben láthatatlanná válnék. Pedig tudom, hogy más gyereke is csinál ilyet, de nekem is rém kellemetlen, amikor mindenki oda néz. Én általában szerintem csak beképzelem, hogy lesajnálóan néznek, nyilván nincs úgy. Mondjuk még ennél is jobban bosszant, amikor nyugdíjas nénik, bácsik "segíteni" próbálnak, és elkezdenek beszélni a gyerekhez, kb 5 centire az arcától, hogy ejjnye, egy ilyen nagyfiú miért viselkedik így. Ettől a fiam csak méginkább csinálja a feszkót, mert látja, hogy megvan hozzá a közönség.
3/6 anonim válasza:
szia! engem is zavar! pedig 10 hós a fiam, néha álmo,s néha éhes, és ugye sír..és mindenki bámul, csóválja a fejét, de megmondom őszintén már sz*rok rá, ne törődj te sem vele, tudom h kellemetlen de a te gyereked, aki fintorog, annak sose volt? szóval a helyedben magasról tennék rá, persze zavar, dehát ne mtudsz mit csinálni,...én néha visszafintorgok, vagy megkérdezem h mit bámul..unokahugom 4 éves, néha velünk jön ő is, na ő hiszti korszakban van..és akkor még jobban bámulnak..én meg intézem, ahogy tudom, és nem foglalkozok mással. próbáld meg teis nem felvenni ezeket...sok sikert, minden jót!
4/6 anonim válasza:
Én sem foglakozom már vele. A lányom 15 hós múlt, egyszerűen nem ül meg a kosárban, mert ordítva kéreckedik ki. Ezért mi mindig hármasban megyünk vásárolni, ilyenkor valamelyikünk mindig fut utána. Ő is sikogat, általában örömében, mert annyira élvezi a sok látnivalót (hiába, nőből van). Akinek nem tetszik ne nézzen oda. Nem tudom senkire hagyni a gyereket, én meg nem fogok otthon kuksolni, mig a férjem bevásárol. Aki rosszalóan néz, annak vagy nincs gyereke, vagy a sajátja egy mintagyerek volt. Én mindig jókat derülök, ha ilyen mókázó, sikogató, szaladgáló kisgyereket látok.
5/6 A kérdező kommentje:
igen, a jokedvu, huncutkodo babákon én is csak mosolygok:)tobbnyire mi is ilyenek vagyunk. de a hisztizo vagy csak simán nyugos babákat igyekszem nem megbámulni és még ezzel is idegesíteni az anyukát, inkább természetesnek veszem. bár egy-két eset nem megy ki a fejembol (kisfiu hiszti kozben foldhoz vágta magát), de ott a helyszínen nem csinálnék belole nagy ugyet. orulok, hogy más is így gonodlja, míg nem volt gyerekem, akkor is ezt tartottam normálisnak:)
2009. szept. 3. 23:19
6/6 anonim válasza:
Nekem is egy eleven másfél éves kisfiam van, ő is rengeteget huncutkodik, sőt rosszalkodik. Nála már volt egy pár csúnya hiszti is, különösen nagy áruházakban nagy közönség előtt szereti előadni fülsüketítő ordítást. Hát eleinte a föld alá szerettem volna bújni. De amióta előfordult egy párszor, nem mondom, hogy nem zavar, de úgy vagyok vele: az szóljon meg, akinek az enyémnél elevenebb, rosszcsontabb fia van. Könnyű egy csendes, üldögélős mintagyerekkel áruházba menni. Úgyhogy nem ajánlom, hogy valaki nekem beszóljon miatta, mert én fogom őt kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy mi köze van az én gyerekem viselkedéséhez. A rosszalló nézéseket meg észre sem vagyok hajlandó venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!