Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nagynak kell lennie a...

Milyen nagynak kell lennie a pocinak 20 hetesen'?

Figyelt kérdés

Nekem nem tul nagy,épp hogy làtszik,meglehet kérdöjelezni,terhes vagyok-e vagy meghiztam...

Baj ha nem tul nagy még?

2008. okt. 18. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj. Mindenkinek más és más. Nekem sem látszott még igazán. Most vagyok 39 hetes, és igazán nagyot csak az utolsó 4-5 hétben nőtt. Akkor viszont szinte napi szinten lehetett látni a változást.
2008. okt. 18. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor már nagyon nagy volt, de két terhes ismerősömnek még akkor nem is látszott semmi se.

Ne aggódj! 32 hetes km.

2008. okt. 18. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

alkattol fugg..nekem lassan kezd eltunni a koldokom :)

magasság, milyen a medencéd, stb, ezek sokat szamitanak.

legalabb tudsz aludni még egy darabig, én már a 17. hettol nem tudok :( :))

2008. okt. 18. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is 20 hetes vagyok, és nekem is alig látszik.

Szeritem ez így jó, a fiammal is így voltam, a végére nőtt csak meg és lett egy 4 és fél kilós bébi.

Most vagyok ott, hogy a farmerok már szűkek, de a többi nacim még feljön.

2008. okt. 18. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

NEkem a 25 hét környékén kezdett csak látszani. Magas vagyok, szélesek a csontjaim, ezért. Sokan még most is udvariasan méregetnek, de nem szólnak, mert nem tudják, hogy most jól teleettem magam vagy terhes vagyok. 35 hetes vagyok,...:-DDD

2008. okt. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!