Van olyan, hogy túl nagy kutacs? Olyan nagynak látom az 2hetes babónknak.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 20:19
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, orvosilag van-e alapja, itt olvastam, hogy a császáros babáknak lehet nagyobb a kutacsuk, mert nem nyomódik össze a buksi a hüvelyi szülés következtében.
Egyébként inkább mutasd meg a dokinak vagy a védőnőnek, az a biztos.
2/4 anonim válasza:
Van olyan!Egy ismerősömnek a babájának 4!!!ujjnyi volt!De szépen elcsontososdott.Több D vitamint kellett neki adnia!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. császároztak engem is
2011. ápr. 26. 20:54
4/4 anonim válasza:
Akkor bizony azért nagyobb a kutacsa. Az én babámnak is nagy, a védőnő és a gyerekorvos, sőt a szülészdokim is mondta, hogy ettől nem kell megijedni, teljesen rendben van a gyerek.
Hihetetlen a természet, hogy így alakítja ki az embert. :) Amikor beékelődik a baba buksija, és ahogy tolja át magát a medencecsonton, szülőcsatornán összébb tolódnak a csontok. A császárral született babáknál ez elmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!