Mennyi idős volt az első gyereked mikor terhes lettél a másodikkal?
15 éves volt a fiam,amikor valami megpattant bennünk az apjával,és rájöttünk akarunk még egy babát.
Ennek ellenére én is a kis korkülönbség híve vagyok,mert azt tapasztalom,hogy szereti a fiam az öccsét,meg elvan vele,de nem alakult ki az az igazi testvéri viszony.(Mondjuk lehet erre várnom kell még,mert a kicsi még csak most múlt el 1 éves:-))
Nekem mindegyik terhességem teljesen eseménytelen volt, gyerekek is, én is egészségesek voltunk, soha nem volt még terhességi tünetem sem. A gyerekek is elég nyugisak voltak, napközben sokat foglalkoztunk velük, cserében éjszaka aludtak, mint a bunda.
Öten vannak, a korkülönbségek: 2 év és 8 hónap, 18 hónap, 15 hónap, 17 hónap. Szóval nálunk a kis korkülönbség vált be, nem egészen 7 éves volt a nagy, mikor már 4 kistesóval büszkélkedhetett. Volt, aki azt mondta, nagyobb volt a szerencsém, mint az eszem. :)
Mindenkinek ment a zöld kezecske tőlem 😊
Én fiam is most lesz 20 hónapos és már néha gondolkodom, hogy lassan jöhetne a kistesó. Februárban sajnos volt egy vetélésem és utána úgy gondoltam, hogy várok még ha már aajnos így alakult. De talán mostmár itt az ideje. Segítségem nincsen csak a férjem mert külföldön élünk de így is megbírkózom a mindennapokkal és szerintem ha lenne második pici akkor sem lenne gond. :)
4 hónapos, persze nem így terveztük:)
1 év van köztük, összességében jó tesók,de ha valakinek van egy csöpp esze van, ennél többet vár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!