Leendő kismamák, kismamák, anyukák, nem féltek a jövőtől?
Figyelt kérdés
Személy szerint elborzadva hallom, olvasom a Föld jövőjével kapcsolatos híradásokat pl. energia-, vízhiány, környezetszennyezés (legutóbb az olajszennyezés, amelynek hatásai évek, talán évtizedek alatt sem hozhatók helyre). Milyen jövő vár a gyermekeinkre?2010. máj. 22. 15:20
1/4 anonim válasza:
Inkább bele sem gondolok. Sajnos ezeken a dolgokon én nem tudok változtatni, bár szeretnék, és támogatok minden ilyen jellegű kezdeményezést, de nem stresszelem magam feleslegesen, hiszen amíg mindent a hatalom, s a pénz motivál, addig még sajnos ezer ilyen dolog lesz. Ha előre azon idegesítem magam, hogy milyen világban fog felnőni a fiam, akkor egy merő ideg lesz az életem, tehát még azt a keveset is tönkreteszem, ami a nagykoráig hátravan.
Ha lehetne változtatni, én mennék, az biztos, de sajnos még azoknak a szava sem nyom semmit a latban, akik képesek lennének a nyomásgyakorlásra:(
Inkább élvezd ki, ami most van, ráérsz a jövő miatt akkor aggódni, amikor ott leszünk.
2/4 anonim válasza:
Dehogynem tudtok tenni. Pl nem szültök annyi gyereket és nem ordítjátok le a gyereket nem akarók fejét hogy "miattatok kipusztulna az emberiség"... Ja bocs ez szentségtörés ezért most pontozzatok le akkor is ha igaz. :)
3/4 anonim válasza:
És ha ez nem tetszik még egy csomó dolgotlehet tenni, spórolás, bio életmód, nem szemetelés, szelektív hulladék gyűjtés stb. És ha mindenki úgy gondolkodik hogy jaj én kicsi vagyok nem megyek semmire ennyivel akkor lesz a baj. A sok kicsiből lenne a nagy... Nem homokba kell dugni a fejed.
4/4 anonim válasza:
Félreértettetek, én megteszem, amit lehet, szelektív hulladék, környezetkímélő megoldások (mosás, áram, vízhasználat) stb, csak úgy értettem, hogy egyedül kevés vagyok. De ettől még megteszem, amit egyedül megtehetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!