Miért engedik meg, hogy még mentális betegek is szüljenek?
Tudom, hogy ez nem betegségre, és korra van szabályozva, hanem összefekszenek mindenféle emberek. Ugyanakkor bosszant, hogy megszülhet egy gyereket mentális beteg szülő, és nevelheti a gyerekét.
Épp egy esetet hallottam,hogy anyuka beteg, gyógyszert szedni kellene, de azért ez felügyelet nélkül nem mindenkire jellemző, és kész a baj, a gyereknek támadt , és a gyerek kórházba került emiatt, előtte ugyanez a gyereke majdnem magasról esett le, pedig anyuka ugyanabba a szobába tartózkodott csak 'kikattant' amiért nem vette be a gyógyszert.
Nem ítélkezni akarok, de ezeknek a gyerekeknek, ez már örökre az emlékeik közt maradnak, ha valaki képes súlyos dolgot elkövetni,mert a betegsége hajlamosítja rá, akkor a születéskor miért nem veszik el tőle a gyereket?
Ismertek mentális beteg szülőt/szülőket?
Én gyakran leszek depressziós, pánikrohamaim vannak néha, szociális fóbiám is van és gyakra még az is nehezemre esik hogy a zuhanyzóba beálljak. Józan ésszel belátom hogy nem lennék alkalmas egy gyerek felnevelésére, ha magamat is nehezemre esik ellátni.
És ilyenkor szoktak jönni a "mindennőnekszülniekell" emberek, hogy de hát ők is szomorúak néha mégis tisztába teszik a gyereket...
Szóval aki értelmes az el tudja dönteni hogy tud-e gyereket vállalni a mentális betegsége miatt vagy nem, de szerintem kellene valamivel szabályozni ezt.
Nagyon is kellene szabályozni, én is dolgoztam fogyatékos otthonba, véletlenül ott is estek teherbe, persze abortusz, vagy kihordta és beteg lett mint a szülei...
utolsó előtti: Igen, sajnálok mindenki olyat, akinek meg nem sikerül, ők meg egy élvezéstől, ahogy a kisebbség nagy része is , és a felelőtlen tiniké is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!