Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek milyen álmotok...

Anyukák, nektek milyen álmotok, vágyatok van, amit még szeretnétek megvalósítani?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra lennék kíváncsi, ami nem családdal kapcsolatos. (Pl második gyerek)

Utazás, munka, nyelvvizsga, saját vállkozás, álom alak, minden érdekel. Kort is írjatok légyszi. :)

2017. júl. 21. 14:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szeretnék megtanulni varrni. És szeretnék utazni. Európát megismerni. Előbbire több esélyem van / lesz talán.
2017. júl. 23. 20:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Diplomát,jogsit szerezni.Szeretnék sokat tanulni ,rengeteg minden érdekel.Szeretem a szakmám ,várom hogy dolgozzak ,és előrelépjek benne egy diploma által.Na meg az általános dolgok ,kocsi ,saját lakás...

24/N

2017. júl. 24. 12:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy Balatoni nyaraló. Megtanuljak varrni, kötni és legyen egy igaz barátom!
2017. júl. 28. 15:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Szeretnek egy baratnot, mert a ferjemmel beszelem meg azt is, hogy milyen uj technikat lattam tusvonal huzas teren es ezt ferfikent neha nem ertekeli de hat en kivel beszeljem ezt meg ? :)

Szeretnem befejezni a Tizenharmak c konyvemet amit mar egy jo ideje irok.

Szeretnek szakmat szerezni gyed alatt.

Szeretnek visszamenni gyed alatt dolgozni. A sporolt penzbol vennenk egy autot, es havi szinten tovabbra is ujitanank fel a hazat a fizetesunkbol.

Szeretnenk allatokat a hazhoz amik hasznot hajtanak. Mar van 2 db kecskenk, jovore kecsketejet fejunk es kecskesajtot keszitunk. De meg szeretnek kacsat, nyulat, tehenet, baranyt stb.. :)

2017. júl. 28. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Csaladallitast tanulni, konyvet irni, palyavalasztasi tanacsadassal foglalkozni, sajat zenei albumot kiadni.
2017. júl. 28. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Kertes házat venni ahol szaladgálhatnak az udvaron a gyerekek és én is kifeküdhetek napozni, teleültethetem a kertet virágokkal :).

Szeretnék lefogyni kb. 15-20 kilót.

Szeretném ha lenne külön kocsim.

36 vagyok

2017. júl. 28. 23:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy munkahelyet szeretnék, ahol 8 órát dolgozhatok, emberi fizetésért. Ahol megbecsülnek, érezhetem, hogy szükség van rám, a tudásomra.

Ennyi.

2017. júl. 29. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!