Zöldágjárás az óvodában? Hogyan tudnám megvalósítani a foglalkozásokat egy hétben?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az énekfoglalkozásra,vizuális tevékenységre,szabadjátékra valamint hogy miket tudnék elmondani a környezeti nevelés részeként! Gyakornok vagyok és még soha nem csináltam ilyet, nem is ismertem ezt a népszokást ezért minden információ,ötlet stb jól jönne!2016. febr. 2. 20:35
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt már én is megtaláltam!
Viszont sajnos ez nem elég egy heti foglalkozásra :(
2016. febr. 3. 15:15
3/5 anonim válasza:
Nem kell, hogy minden erről szóljon, csak kapcsolódjanak hozzá.
4/5 anonim válasza:
Pl. éneknél a konkrét játék tanulása, vizuálisnál én szalagosat csinálnék, stb. szóval bontsd részekre, emelj ki egy motívumot, és azok köré építs fel.
5/5 anonim válasza:
szia!
kisze hajtás,kiszebaba készités,-égetés,úsztatás.ehhez kapcsolódó kirándulás (mi a Dunában szoktuk)
ezt dallal kisérni,haj ki kisze haj, búj búj zöld ág.
ebben van -ének,vizuális,környzet,testi nevelés..stb
(egy óvónéni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!