Valoban füszer kell a krumplipürébe hozzátápláláskor?
21 vagyok,és tapasztalatlan anyuka,de mégis megüti egy két dolog a fülemet.
Pl:
Nem lehet adni a babànak enni,csak max napi 3-szor.
Igaz ez??????????
És az hogy a 4 honapos babànak a krumplipürébe belekell tenni füszert(pl leveskocka)
Hogy izt adjunk?
Àllitolag a szomszédom kisfia nem tudott tejet inni,tejérzékeny volt(laktoz érzékeny)
De az orvosok ne tudtàk megàllapitani(18 éve)
és igy 3 honapos koràtol vagy 4 krumplipürével etette befüszerezve...
És az hogy napi 12 pelus fogy el?(de ha 3-szor ehet csak,miért kell 12 pelus?)
Illetve mi a véleményetek a hasznàlt müanyag baba jàtékrol?
Köszi a hasznos vàlaszokat
hát elöször is az én lányom már öt éves és napi 4szer eszik,szoval a napi 3 hülyeség
én nem füszereztem csak pici soval egyéntöl függö
12 pelenka? szerintem sok de ez is attol függ mennyit pisil éjjel mennyit cseréled rola de a 12 akkor is sokmüanyag játék:eltérö vélemények lesznek rola.szerinte amig nem sérült és rendesen van tisztitva nagyon jo
A napi 3 étkezés kevés. Nem tudom mennyi idős babáról van szó, de az én 3 hónapos kisfiam kb 7x eszik (anyatejes). De amúgy 5x szerintem kell-reggeli, tízórai,ebéd, uzsonna,vacsora. Elvileg így egészséges.
A krumplipürébe nem kell fűszer (eseteleg nagyon pici só ha naturban nem eszi. A fűszertől fájhat a pocija is. De 4 hónaposan nincs rá szükség szerintem.
A 12 pelus szerintem is sok. Bár 7 étkezés mellett nekünk is becsuszott pelus csere után egy kis kaki és így max 10 összejött, de ritka volt az ilyen.
Hát használt műanyag játékot max jó alaposan elmosva!!!
Remélem segíthettem.
Szia. Én is 21 évesen szültem az elsőt, nekem is sok kérdésem lett volna még akkor.Most már tudom. A fűszer árt a pici gyomrának, főleg a leveskocka meg ilyenek pláne nem jó neki. Napi 3 étkezés??? Az én lányom 3 éves és legalább 5-ször eszik egy nap. Ha még az éjszakai szopit is beleszámolod kell vagy 7-8-szor ennie. A 12 pelus szerintem is nagyon sok nálunk átlagban 5-6 fogyott el naponta. Az első pár hónapban kicsit több de 10 soha.
Használt műanyag szerintem is jöhet ha megfelelően fertőtlenített és nem törött vagy sérült nem lehet baj vele.
Köszi a vàlaszokat,akkor jol gondoltam hogy mi a helyes és mi a nem.
Bàr a müanyag jàtékokat én akkoris elitélem(hasznàlt,mert nem tudhatom hogy a baba beteg volt-e és ugy vette a szàjàba,aztàn én adom az enyémnek.
Én inkàbb elövigyàzatos maradok.
De az összes vàlasz olyan amilyet elvàrtam!
Értelmes és hasznos!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!