Csak engem idegesít fel mikor egy szülő a gyereke minden pillanatát kiteszi Facebookra?
Vannak olyanok akik még arrol is tesznek ki képet mikor a baba megszületik pár másodperce. Felháborító.
Aztán kitesznek mindent róla ami igazából senkire sem tartozna
Nekem ha gyerekem lesz szerintem egy kepet sem fogok róla kitenni .
Ti hogy vagytok ezzel?
Amúgy meg van aranykozeput.
Paromnak van facebookja. Neha en is használom elég ritka. Es havonta 1 kepet kiteszunk. De ennyi.:) a tobbit a tavoli nagyi privatban megkapja meg egy ket másik rokon..
Engem jobban idegesit amikor a kis pitsak naponta tesznek fel napszemuveges furdokontyos csucsoritos fotot.
Meg a gasztrob*zik naponta felteszik mit foztek/ettek.
Meg a.nyolcvanezer "fentrol fotozom a labszaram es a labfejem" foto is idegesitobb.
Szoval van egy par....
Es itt gyakorin meg a legidegesitobb kerdestipus: "csak engem idegesit amikor..... " - leforditva: "gyertek, szidjunk egyutt masokat!"
Most már én is töröltem magam.
Sokkal nyugodtabb vagyok
Teljesen egyetértek a 4-es válaszolóval,de hozzátenném:
Szerintem az a felháborító,hogy beleszólsz ilyenekbe. Senkinek semmi köze ahhoz,hogy mit rak fel FB-ra.
Nagyon jól tetted,hogy megszüntetted,legalább nem ez a legnagyobb gondod mostmár az életben.
Nem, nem csak téged idegesít, volt már jópár kérdés a témában. Én amúgy passzívan vagyok a fb-on, a gyerek osztálya miatt, mert a szülők fb-csoporton kommunikálnak. Ott aktív vagyok, de amúgy teljesen passzív. A gyerekemről sose tennék ki fotót az internetre. Egyet se. De aki tesz, az tegyen, engem nem zavar. Az zavar, aki tudom, hogy milyen, és a fb-on ezerrel igyekszik kirakatrendezőt megszégyenítő módon egész más arculatot adni magának, a családjának. Náluk leállítom a követést és kész. Más okból is állítottam már le emberek követését.
Az emberek már csak ilyenek, mindig is voltak köztük mindenféle flúgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!