Mennyit kell kolteni a babara ha tapszeres lesz?
Szintén, mint a 2-es válaszoló. Táp havi 16, plusz a baba víz. Én a komplett cumisüveget cserélem kb 1,5 havonta, mert egy idő után nekem fura a szaga. De van, hogy a cumi részét hamarabb kell cserélni, mert (szerintem is a kifőzéstől) gyorsan tönkre megy, vagy volt már, hogy a babám kiharapta.
Szóval nagyjából havi 20-24 körül van.
Szerencsére én a babámat 5 hónapos koráig tudtam szoptatni, de azért már így is jó sokat költöttünk tápszerre.
1-es vagyok, nekem a fiam 3 hós korig kapott HA tápszert, utána AR tápszert (reflux miatt), szóval szerintem nálunk emiatt nem volt akkora kiadás, mint a 2. és 3. válaszolóknak.
Cumisüvegekre és etetőcumikra költöttünk mi is bőven..
Milumil ha startot vettünk,egy doboz 2200 forint volt támogatással!tehát kb 10000 ft volt,napi 2 deci anyatejjel.
Akkor igen a cumifej vásárlás,a rendszeres fertőtlenítés mind idő és pénz.én mondjuk forraltam neki a vizet igy arra nem költöttünk külön!
Lányom refluxos volt, de a támogatott AR tápszert nem bírta, így HA tápszert kapott Nutritonnal sűrítve.
Jó étvágya volt, a max. 8-9 doboz volt/hó + 3 doboz sűrítő.
Ez ~28-30000 volt.
+ etetőcumik 2 havonta. Hiába
volt 5 üveg forgásban, a refluxhoz szükséges X-es cumik hamarabb tönkremennek (1000/db, 2 darabos kiszerelésben).
Nem mindig jutok el a dokihoz receptért, így szintén Milumil Ha Start - de recept nélkül 20 ezerig biztosan belefér.
Babavíz az nem sok, mi a Szentkirályit vesszük, nem a Babásat hanem a másfél litereset, ami szintén jó babáknak.. Ez havi szinten kb 1000-1500,-
Mam üveget használunk, egyszer sem használódott el a cumi rész.. De én mikróban főzöm ki, mert ezeket lehet abban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!