Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 hetes tápszeres babának...

4 hetes tápszeres babának mennyit kell ennie?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hetes és tegnap este kezdődött nála hogy 40 és 30 evett.Előtte éjjel megette a kétszer 90-t.Mi lehet az oka?Nappal is csak olyan 50-60-at eszik.Nehezen megy a kaki ezért adtam neki egy kis kamillateát.Nem tudom mennyi adható abból is neki!
2016. jún. 6. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Kamillateát legfeljebb egy héten egyet, mert az gyakorlatilag minden kipucol.

A tápszeren van egy nagyjábóli adagolás, hogy mennyit kell kb ennie a babának. De a háziorvos is elmondja.

2016. jún. 6. 22:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt látom mennyit kellene ennie csak hiába csinálom meg neki a 90-t ha csak abból 30-t eszik meg!Azt kérdeztem hogy ez mennyire baj?
2016. jún. 7. 06:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg hogy alkalmanként mennyi megy le, hanem hogy összesen 1 nap mennyit eszik.

Ehhez mekkora súlya van (nem a kora az elsődleges).

Hogy gyarapszik?

Pisis rendesen a pelenka?

Nyilván a kakimennyiség is számítana, de van hogy bizonyos tápszer székrekedést okoz a babánál, ilyenkor váltani érdemes.

2016. jún. 7. 07:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok tejbekakit! Napi 8-10 tonna
2016. júl. 7. 01:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Bírom ezt, amikor a kérdező felháborodik, hogy de ő azt kérdezte, hogy... Hát bakker. Nem. Ha azt kérdezted volna, arra válaszoltam volna, de mit csináljak vele, ha nem sikerült elsőre jól átgondolni a kérdést?
2016. júl. 8. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
mindenki kap egy minuszt
2016. júl. 9. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!