Terhesen kaphatom a segélyt?
Sziasztok.
Teherbe estem ezáltal nem vesznek fel sehova dolgozni, munkám még nem volt, így semmilyen bevételem sincs. Hogyan tudom megigényelni a 22800Ft-ot? Vagy nem jár? Nemtudok semmit ez ügyben.
A válaszokat előre is köszi!
Haha, ez jó :D :D
Nem akarsz a párod fizetésére szorulni, akkor mégis miből fogtok élni? A 22.800 forintból, meg a 12.500 forintból ami a családi pótlék? Én 23 éves vagyok, egy évet dolgoztam, mielőtt terhes lettem, hogy meglegyen a gyedem, most cseden vagyok, 112.000 forintot kapok, a párom 180.000 forintot, de még ez is kevés! Abba gondolj bele, hogy mi lesz, ha nem lesz tejed? A tápszer 20.000 forint havonta, a pelenka nálunk 10.000 egy hónapban arról nem is beszélve, hogy kell hydrofil, popsitörlő, popsikenőcs, canesten (ha gombás a feneke), hintőpor, espumisan (hasfájás elleni csepp) és ugye azt se felejtsük el, hogy ha esetleg nem lesz tejed és tápszer kell, nem biztos, hogy az első tápszer jó!!! Ha ennyire jól keres a párod, miért nem tudott fogamzásgátlót vetetni neked??? Vagy gumit venni? Tájékoztatlak: rá fogsz szorulni a párod pénzére. Babakocsi, hordozó, hordozókendő, ruhák, kórházi csomag, szekrény, pelenkázó. Tudod te mennyibe kerül egy gyerek?? Mi jó alaposan elterveztük, hogy akarunk-e gyereket, van-e rá keret. A fizetésünk elég 3-unknak ahhoz, hogy megéljünk, a férjem csak azért jár maszekba, hogy tudjunk haladni is előre. Pl most nyúlketrecet akarunk venni és sok nyuszit. Az ember gondolkozzon előre! (Utóirat szeretlek-ben volt..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!