Terhesen kaphatom a segélyt?
Sziasztok.
Teherbe estem ezáltal nem vesznek fel sehova dolgozni, munkám még nem volt, így semmilyen bevételem sincs. Hogyan tudom megigényelni a 22800Ft-ot? Vagy nem jár? Nemtudok semmit ez ügyben.
A válaszokat előre is köszi!
Nem értem miért nem lehet szimplán a kérdésre válaszolni......... Együtt élek a párommal akinek jól fizető munkahelye van, tehát nem azzal van gond hogy mi lesz a gyerekkel...... Csak azért akarok saját pénzforráshoz jutni hogy ne "szoruljak" a párom pénzére.. Dolgozni nem fogok tudni elmenni terhesen, próbáltam is de nem bírom... Munkám meg azért nem volt eddig mert idén végeztem a szakközéppel..
TEHÁT, ha nem tudtok válaszolni a kérdésemre akkor a negatív előítéleteket inkább tartsátok magatokban. Habár ezzel ti vagytok minősítve, mivel úgy ítélkeztek hogy nem ismeritek a részleteket, amiket ugye nem vagyok köteles megosztani másokkal...
Bemész munkaügyi hivatalba és megkérdezed járna e neked munkanélküli segély igy is.ha nem akkor szivás van a gyerek megszületéséig ,mert ugye neked adig nem lesz saját pénzed.utána sem sok mert jár egyszeri anyasági segély ,gyes,és családi .,gyes és családi kb 34000 ft havonta ősszesen.
Erősen javasolt a baba fél éves korában bölcsibe adnod ,és elmeni dolgozni,valahova hogy legyen saját pénzed.
2-es vagyok, mi az hogy a válaszom felét kitörölteted???
Amiből eddig éltél, pont abból kell terhesség alatt is.
"Együtt élek a párommal akinek jól fizető munkahelye van"
Akkor minek neked terhesség alatt plusz pénz? Eddig is ő tartott el, ezután is ő fog. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!