Mit gondoltok azokról akik terhesen a hasukat fogva pózolnak és facebookra töltik fel a képeket?
Semmit, vagy pont ugyanazt mint arrol aki az, ebedjerol, kavejarol, legujabb ruhajarol, bulirol, edzoterembol, nyaralasro, gyerekerol, csaladi osszejevotelrol, eskuvorol stb tolt fel kepet.
Ugyanugy az elet resze...kinek ez kinek az. Nem mindenkinek erdekel minden pillanata, de neki biztos fontos ha megosztotta, ha mas nem onigazolas celjabol.
En most vagyok 24. hetben, de en nem tettem kozze a kozossegi media aban, hogy babat varok (de en mast sem szoktam), nem vagyunk egyformak.
Semmit, ennyire azért nem foglalkoztat, hogy mások mit csinálnak :D
Ha ismerősöm, akkor gratulálok neki a babához.
Mondjuk most belegondolok, rólam is készült olyan kép, hogy rajta van a kezem a pocakomon ("a hasamat fogom"), és még a facebookra is feltettem. Na, de jó, hogy így másfél évvel később megtudom, hogy erről mások GONDOLNAK VALAMIT :D :D :D
Nekem semmi bajom a terhes hasakkal, viszont babonából nem töltök fel semmi ilyesmit, sőt, szélesebb körben nem is tudják, hogy terhes vagyok. Csak a közeli ismerősök, barátok és akikkel napota találkozom.
De én a vacsorámat se posztolom ki, Coelho bölcsességeket sem, és a gyereket se fogom.
Semmit. Maximum akkor mosolygok, amikor azt látom, hogy a beállítás rossz, a kép homályos, a háttérben ott a vetetlen ágy, a rendetlen szoba, a kismamának csillog a bőre az izzadtságtól, a ruhája bolyhos, fakó, előnytelen és agyonmosott, és szigorúan úgy van fényképezve, hogy a legelőnytelenebb arcát mutassa, ami persze tokás és fésületlen.
Az ilyen képek nem az állapot szépségét, hanem az adott pár igénytelenségét mutatják csak, és nem tenném közszemlére.
Mondjuk, azt sem, ahol látszanak a háttérben a drága elektronikai eszközök, mert egyrészt ki érdekel, másrészt, nyilvános profillal az tuti betörővonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!