Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról akik...

Mit gondoltok azokról akik terhesen a hasukat fogva pózolnak és facebookra töltik fel a képeket?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 23:24
1 2
 1/12 anonim válasza:
81%
Semmit. A facebook egy alternatív valóság, ahol mindenki a legjobb arcát mutatja, a legszebb pillanatokat. Nem szabad sokat nézelődni ott, mert könnyen frusztrációba csaphat át az ember hangulata.
2017. ápr. 18. 23:27
 2/12 anonim válasza:
77%
Én is tettem fel olyan képet :) Ez egy örök emlék a kismamáknak és igenis jó érzés mutogatni a kerekedő pocinkat amiben ott szundikál vagy épp rugkapál egy kicsi babóca. Szerintem nagyon szép és szeretem nézegetni a kismamák képeit olyan csodálatos, hogy egy kis élet van abban a pocakban :3
2017. ápr. 18. 23:36
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem gondolok semmi rosszat, de elrejtem az illető posztjait mert egy ilyen fotót éveken tartó poci-mama-papa-baba képdömping fog követni ha nem vigyázunk
2017. ápr. 19. 00:34
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Én is töltöttem fel nem egy ilyen képet, persze ízléses keretek között. Nem vittem túlzásba sem. Nem tudom mi baj lenne ezzel. Facebookra sok más baromságot feltöltenek, ami ténykeg nem érdekel senkit, és mégis ott van. Nem ország- világnak mutogattam a pocakom, mivel csak olyan ismerőseim vannak akiket tényleg ismerek.
2017. ápr. 19. 07:50
 5/12 anonim ***** válasza:
98%

Semmit, vagy pont ugyanazt mint arrol aki az, ebedjerol, kavejarol, legujabb ruhajarol, bulirol, edzoterembol, nyaralasro, gyerekerol, csaladi osszejevotelrol, eskuvorol stb tolt fel kepet.

Ugyanugy az elet resze...kinek ez kinek az. Nem mindenkinek erdekel minden pillanata, de neki biztos fontos ha megosztotta, ha mas nem onigazolas celjabol.

En most vagyok 24. hetben, de en nem tettem kozze a kozossegi media aban, hogy babat varok (de en mast sem szoktam), nem vagyunk egyformak.

2017. ápr. 19. 07:51
 6/12 jafnrétti ***** válasza:
95%

Semmit, ennyire azért nem foglalkoztat, hogy mások mit csinálnak :D

Ha ismerősöm, akkor gratulálok neki a babához.

Mondjuk most belegondolok, rólam is készült olyan kép, hogy rajta van a kezem a pocakomon ("a hasamat fogom"), és még a facebookra is feltettem. Na, de jó, hogy így másfél évvel később megtudom, hogy erről mások GONDOLNAK VALAMIT :D :D :D

2017. ápr. 19. 08:40
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Semmit. Érthető,ha nekik aktuálisan a saját gyerekük a legnagyobb csoda. 1-2 kép még belefér, de az olyan ismerősök posztjait el szoktam rejteni egy idő után, akik kiposztolják,ha felkelt a baba,ha elaludt,ha sétálni mennek,ha főzés közben ébren van a babakocsiban, majd rá 20 percre ha elaludt ott. 😆
2017. ápr. 19. 08:58
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Nekem semmi bajom a terhes hasakkal, viszont babonából nem töltök fel semmi ilyesmit, sőt, szélesebb körben nem is tudják, hogy terhes vagyok. Csak a közeli ismerősök, barátok és akikkel napota találkozom.

De én a vacsorámat se posztolom ki, Coelho bölcsességeket sem, és a gyereket se fogom.

2017. ápr. 19. 09:16
 9/12 anonim ***** válasza:
35%

Semmit. Maximum akkor mosolygok, amikor azt látom, hogy a beállítás rossz, a kép homályos, a háttérben ott a vetetlen ágy, a rendetlen szoba, a kismamának csillog a bőre az izzadtságtól, a ruhája bolyhos, fakó, előnytelen és agyonmosott, és szigorúan úgy van fényképezve, hogy a legelőnytelenebb arcát mutassa, ami persze tokás és fésületlen.

Az ilyen képek nem az állapot szépségét, hanem az adott pár igénytelenségét mutatják csak, és nem tenném közszemlére.

Mondjuk, azt sem, ahol látszanak a háttérben a drága elektronikai eszközök, mert egyrészt ki érdekel, másrészt, nyilvános profillal az tuti betörővonzó.

2017. ápr. 19. 09:33
 10/12 anonim ***** válasza:
7%
Magamutagató majmok, ha ez rendszeres. 1-1 alkalom belefér, ha ízléses kismamáról van szó. Azaz nem egy vágósúlyú malac pózól kilátszó fehérneművel. Aki 20-30 kilót felzabál magára, azt max kegyes hazugságból dícsérjük meg, hogy szép kismama.
2017. ápr. 19. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!