Mit gondoltok az olyan emberekrol, akik feltesznek egy kepet facebookra, majd kesobb torlik a kepet?
Tegyuk fel feltesz 1 kepet, ra 1 honapra torli, megint feltesz egy kepet, ra par orara torli. Es ezeket profilkepeknek teszi. Zavaro, nem rohej?
Vagy pl feltesz egy kepet, letorli, majd ujra feltesz egy olyan kepet, amin szinte ugyanazok a ruhak vannak rajta.
Én ismerek egy ilyen személyt. Jókat nevetek rajta, amikor óránként megjelenik azzal, hogy épp most töltötte fel a képet. Ordít róla, hogy önbizalomhiányos, és percenként frissítgetve várja a (leginkább soha vagy ritkán érkező) lájkokat.
Nem tudom ez mire jó, hiszen úgyis mindenki látja a fotóját, de senkit se érdekel elsőre se. Mindegyiken ugyanaz a póz látható, persze 99%-ban csak a fejéről, mert kövér. Habár a széptől is igen messze áll, szóval nem tudom miért erőlteti a dolgot, ráadásul minden nap.
Mondjuk részemről csinálja, mert nekem nem oszt nem szoroz, de szerintem azért se kap soha lájkot, mert az ismerősei megunták, hogy egyfolytában ott virítanak az egy kaptafára készült képei a hírfolyam tetején, és inkább beállították, hogy ne jelenjen meg.
olyan is van, hogy utólag realizálja, hogy nem jó a kép. én jártam már úgy, hogy:
- azt gondoltam, sok a profilkép, minek ennyi, törlök 2-t
(de nem töltöttem vissza újra)
- rájöttem, hogy nem jó így a kép, mert ki kéne vágni valamit a háttérből vagy ilyesmi
- utólag jöttem rá, hogy csúnya a háttér, nem kéne feltenni, de akkor az arcrészre koncentráltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!