Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a velemenyetek a dohanyzo...

Mi a velemenyetek a dohanyzo emberekrol?

Figyelt kérdés

2014. júl. 22. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanolyan ember, mint aki nem dohányzik.
2014. júl. 22. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Magát az embert nem itélem el, de a cigiszagot nagyon nem szeretem.
2014. júl. 22. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Addig míg nem fújja a pofámba a füstöt addig mérgezheti magát.
2014. júl. 22. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Azt, hogy valamikor a múltban bedőlt ennek az órási csapdának (akárcsak én) ,amit dohányzásnak neveznek, és most nem tud leszokni róla... A dohányzás korántsem olyan élvezetes mint aminek látszik.. inkább nyűg, hogy a függőségnek kell élni. De én szerencsére leszoktam,,

szóval visszatérve az eredeti kérdésre, ugyanazt gondolom róla, mint egy nem dohányosról. Magyarul a dohányzása nem befolyásoló tényező.

2014. júl. 22. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
A legtöbb nincs vele tisztában hogy ez mennyire zavaró a nemdohányzóknak (egy részüknek legalábbis, én pl asztmás vagyok, ha dohányost látok van hogy inkább átmegyek az utca túloldalára). Sok helyen ki van írva hogy a bejárattól 5m-re tilos a dohányzás, nekik ez 2m, miközben 10-ről is zavaró. Csikket meg sokan csak úgy eldobják. Vagy ugye kimegy az erkélyre cigizni, ami alapból persze rendben van, csak épp akkor a szomszéd nem tud ablakot/ajtót nyitni mert bemegy hozzá a füst... épp a héten láttam egy apukát aki a gyereke mellett állva cigizett, hát attól meg felfordul a gyomrom.
2014. júl. 22. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Messziről bűzlenek.
2014. júl. 22. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Dohányzás = igénytelenség (de ha lenne barátnőm neki elnézném.)
2014. júl. 24. 09:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Kövérség, alkoholizmus, drogok, kávé, nem fürdő csövesek, pacsuliszag, FAJBÖSZME emberek stb. mind igénytelenség, ennyi erővel. Az embereket a cselekedeteik, stílusuk alapján szokás megítélni jobb helyeken. Persze most nemdohányzónak lenni menő az EU álláspont szerint.
2014. júl. 24. 15:44
 9/10 Sowilo ***** válasza:

Fúj fúj rohadt dohányosok fúj ki kell mindet irtani fúúúúúj fuj fuj fuj hogy dögölne meg az összes fúúúj!

Komoly a kérdés, kérdező? Mi közöm van nekem ahhoz, hogy más mit csinál? Ő se szól meg engem mert nem szívom, én se szólom meg őt, mert igen. Persze csak addig, ameddig tekintettel van rám, és nem próbál meg az én házamban, vagy az én kocsimban rágyújtani. De ez általában nem fordul elő.

Rossz véleménnyel inkább a dohányiparról vagyok. Alapból a dohánylevél még nem is lenne akkora szörnyűség. Abba még senki nem halt bele, hogy házi dohányt szívott... csak ugye házi dohányt termeszteni már nem szabad, rá vagy kényszerítve, hogy megvedd a bolti cigit, amiben több mint 200 féle vegyi anyag van, és igen jó eséllyel leszel tőle beteg. Gyógyszermaffia szagot érzek...

2014. júl. 25. 15:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Mármint melyikről? Van pár dohányzó ismerősöm, és mindegyikről más a véleményem. Eléggé különböző emberek.
2014. júl. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!