Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek a kozmunkas emberekrol?
Pontosan arra lennek kivancsi ,hogy lenezitek oket ?
Mert kapal utcat seper stb ?
egyet értek a 4.válaszolóval.
És nem lenézendő dolog,ők legalább felemelték a pici popójukat
most akartam kérdésben kiírni.
közmunkásként a közért dolgozok, pl parkgondozás, árokpartok fűvágása, és bizony a mai lányoknak, nőknek ez nem tetszik.
amikor ez kiderül akárhol is, szó szerint odébb állnak, nem hittem volna, hogy ennyire anyagias gondolkodású lenne szinte minden nő, pedig itt nem összeköltözésről lenne szó, hanem csak szimpla kapcsolatról, de úgy látszik, ebben az anyagelvű, pénzközpontú világban ez nem fér össze, azzal, hogy valaki jó nőt is tudjon maga mellett.
koszonom kedves valaszaikat !igen azert teszem itt fel mert a legtobben itt vannak a legtobben .en lany vagyok 26leszek most erettsegizem estin ....es kozmunkas vagyok ....a penzert elvalalltam .es nem a munkaval van a baj ,hanem azzal ,hogy kis faluban elek. .es ugy gondolom itt ugymond lenezik a kozfoglalkoztatott embereket ...pedig ha mi nem lennenk a szemetukbe fulladnanak ...kapalok gereblyezek kovet hordok ...gallyazok asok. semmi gond vele ....csak a tekintetekkel .... ez is olyan hogy "bekategorizalnak"mint aki szemuveges vekony vagy esetleg kover .....
Nem akarom elhinni ,amit ir itt egy ferfi ,h azert nincs parkapcsolata . szegyellemmagam azok a nok helyebe ..... :( szomoru
régen a parkokban volt parkőr. Összeszedte a szemetet, rendet tartott. Ez egy foglakozás volt.
Most ugyanezt közmunkások csinálják, fél pénzért.
Felborult a világ sajnos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!