Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a fiú, aki törölt facebook-on, így reagált nekem a "miért töröltél ki" kérdésemre?

Figyelt kérdés
Egy fiú ismerősöm gyakran rám írogatott facebook-on, hogy mi van velem, hogy vagyok, stb. Én ezekre a kérdéseire szinte mindig csak röviden válaszoltam. Egyszer csak azt vettem észre, hogy kitörölt az ismerősei közül. Üzenni még azért tudtam neki, így megkérdeztem tőle, hogy miért törölt ki. Erre ő azt válaszolta, hogy leckéket kéne vennem illemtanból, mivel a rövid reakcióim köznyelvre lefordítva kb. így hangzanak: "hagyj már békén, kopj le". Azt is írta, hogy az, hogy tőmondatokban válaszolgatok neki, kommunikációs intelligenciahiányra enged követeztetni. Javasolta nekem, hogy közösségben fejlesszem a kommunikációs képességeimet, de ő nem óhajt velem semmilyen kapcsolatot fenntartani, és ezért törölt ki.
2014. márc. 17. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami. Ha rövid tőmondatokban válaszolnak, azt én is úgy értelmezem, hogy kopjak már le... és ez valóban nem a lehető legkedvesebb gesztus
2014. márc. 17. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
2014. márc. 17. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Igaza van, hogy kitörölt! Rém idegesítő stílusa van a lányok nagyon nagy részének!!
2014. márc. 17. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Jogos, igaza van. A legtöbb lány életképtelen ilyen téren is.
2014. márc. 17. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez így ebben a formában valóban ezt jelenti, főleg ha azt nézzük, h most mennyit írtál.
2014. márc. 17. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Hát erre mit mondjak ha meg normálisan beszélsz vele akkor elbízza magát és ha te nem is akarsz tőle semmit a barátságon túl akkor ő azért is nyomul ami neked meg már kellemetlen lesz. Ne is foglalkozz vele.
2014. márc. 17. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit gyerekes a részéről ez a leereszkedés, csak mert nem talált elég lelkesnek. Én azt írtam volna a helyében, hogy minek hagyjalak az ismerőseim között, ha láthatóan nem érdekellek.
2014. márc. 17. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, hogy ha nem akartál beszélni vele, akkor mi a bánatnak írtál rá, hogy miért törölt? Mit érdekel téged? Ha lekoptattad, akkor hagyd békén, hogy feldolgozhassa.
2014. márc. 17. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

6-os, több olyan lány ismerősöm is van, akikkel jól el tudok beszélgetni face-n, de nem kell tőlük több, mint barátság. Egyszerű baráti kapcsolat. Nekem 1 lány kell csak. Szóval cáfolnám azt, hogy csak az a két véglet van, hogy vagy ignorál egy fiú, vagy meg akar dugni egy lányt.

Amúgy, kedves kérdező. Jogos a felháborodása, bár kissé gyerekesen fejezte ki magát úgy érzem. A legjobb módja az lett volna, amit a 7-es(HETES VÁLASZOLÓ) is mondott;" minek hagyjalak az ismerőseim között, ha láthatóan nem érdekellek."

Azzal, hogy hosszan kifejtette, olyan mintha vissza akart volna ezzel bántani. "Na most odamondom neki", emiatt gyerekes. De ettől függetlenül jogos, hiszen valóban azt jelenti, hogy ha alig válaszolsz, hogy "Kopj le".

2014. márc. 17. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ennek tényleg ez az üzenete. Lehet, hogy nem így gondolod, nem így érted, de akkor változtass rajta egy picit. Megértem egy picit a fiút is, baromi rosszul tud esni nekünk az ilyesmi. Nagyon-nagyon rosszul. Várj egy-két hetet, kérj tőle bocsánatot, és kezdd újra, picit kedvesebben.
2014. márc. 17. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!