Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a fiú, aki törölt facebook-on, így reagált nekem a "miért töröltél ki" kérdésemre?
Figyelt kérdés
Egy fiú ismerősöm gyakran rám írogatott facebook-on, hogy mi van velem, hogy vagyok, stb. Én ezekre a kérdéseire szinte mindig csak röviden válaszoltam. Egyszer csak azt vettem észre, hogy kitörölt az ismerősei közül. Üzenni még azért tudtam neki, így megkérdeztem tőle, hogy miért törölt ki. Erre ő azt válaszolta, hogy leckéket kéne vennem illemtanból, mivel a rövid reakcióim köznyelvre lefordítva kb. így hangzanak: "hagyj már békén, kopj le". Azt is írta, hogy az, hogy tőmondatokban válaszolgatok neki, kommunikációs intelligenciahiányra enged követeztetni. Javasolta nekem, hogy közösségben fejlesszem a kommunikációs képességeimet, de ő nem óhajt velem semmilyen kapcsolatot fenntartani, és ezért törölt ki.2014. márc. 17. 20:17
11/12 A kérdező kommentje:
Vajon ez a fiú akkor is kitörölt volna, ha csak szexet akart volna tőlem?
2014. márc. 17. 21:43
12/12 anonim válasza:
Szexre is vesztett ügy lenne az, aki beszélni sem akar veled, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!