Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ettől rossz anya vagyok?

Ettől rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

Kislány korom óta arra vártam, hogy családom legyen. 3 hónapja megszületett a kisfiam, egészséges, gyönyörű, de bennem valami nem stimmel. Imádom, semmiért nem csinálnám vissza, de még mindig nem tudom felfogni, hogy tényleg anya vagyok, hogy ő tényleg az én kisfiam. ellátom rendesen, szeretgetem, játszunk, tehát nem hanyagolom el, de akkor sem érzem át az anyaságot. Ezen felöl pedig estére már teljesen kikészülök, lefáradok agyilag és legszívesebben világgá mennék. Férjem rengeteget dolgozik, szóval nem sokat tud segíteni ...

Félek, hogy ez nem fog változni, hogy emiatt majd nem fog hozzám kötődni

2017. júl. 12. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mennyit alszol éjjel?

Én az első lányomnál hasonlót éreztem, 1 éves kora körül jött az az igazi anya érzés. Pedig én is erre vágytam már iszonyat régóta. Most 3 múlt és imádom, annak ellenére, hogy jelenleg rajta kívül nem tud más kihozni a sodromból :D

A tesónál már pár hósan jött az igazi anyai szeretet (szerelem) érzése. De emellett nagyon elkényeztetnek, aludhatok egész éjjel (kop-kop) Segítségem nekem sincs nagyon.

Nyugi, teljesen normális amit érzel, lesz ez még olyan amire vártál!

2017. júl. 12. 22:16
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Elég megnyugtató, hogy ezzel mások is vannak így.

Sejtettem, hogy majd kialakul az érzés, de azt hittem 3 hónap elég lesz.

Vészhelyzet is volt már sajnos, megtapasztaltam, hogy milyen a lila baba amikor nem vesz levegőt... Ott akkor egyértelmű volt, hogy ölni tudnék hogy baja ne legyen... de utána vissza jött a "nem hiszem el hogy anya vagyok" érzés

Aludni szerencsére egész éjszaka hagy

2017. júl. 13. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!