Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Régen ennyire természetes...

Régen ennyire természetes volt a puszi?

Figyelt kérdés

Egy nagymama /lassan dédnagymama/ korú néni teljes átéléssel mesélte, hogy ő az unokáinak /fiú-lány/ mindenhova a hangsúly a mindehova /3x visszakérdeztünk/ adott puszit. Aztán mesélte, hogy alig várja, hogy megszülessenek a dédunokái és azokat is puszilgathassa.

Régen ez tényleg ennyire természtes volt?

Nem pálcát akarok törni a néni felett, de amikor meghallottam totál kiakadtam.

2017. júl. 12. 13:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
És erre te mit mondtál ? Megmondtad hogy neked ez nem tetszik? Mert ha nem akkor fogja is csinálni, előre le kell szögezni az ilyet még születése előtt.
2017. júl. 12. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Fel is sorolta, de te még mindig nem teszed. :)

Ennyire prűdnek lenni, hogy még ki se bírod írni... bizony ez is káros a gyerekre nézve.

2017. júl. 12. 13:43
 13/21 A kérdező kommentje:

Szóhoz se jutottam. De tényleg. De mint írtam nálam eleve nem elfogadott a "megzabálom" dolog. Hangsúlyozom, nem zavar és nem is érdekel ki mit enged e téren, ez az egyéni véleményem a puszidologról. Csak tényleg mindig az jut eszembe, hogy én örülnék, ha a nagymamám/dédnagymamám puszilgatna itt-ott?

Sőt, nem is szokott nagyon téma lenni nálam, de ez a beszélgetés nem tudom kiverni a fejemből.

2017. júl. 12. 13:48
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Régen a nemiszerveket még meg sem mosták rendesen furdesnel, mert nem volt etikus az sem. A dedink ki van akadva a mai napig is azon hogy a fiam kukija hatrahuzott borrel le van mosva. Hiaba magyarázom hogy nem hianyzik hugycsogyulladás, nem erti. Plane eszebenem jutna puszilgatni sem. A gyerek is csak buksira arcra kap tőle, egyszer kapott karra/lábra es nem én tiltom.
2017. júl. 12. 13:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy te is mondod, nálad kicsit alacsonyabb az ingerküszöb e téren. Akkor szépen (!) majd a saját családtgajaidat meg kell kérni, hogy ne csinálják. Egyébként a kisbabáknak rendszerint sok testi kontaktusra van szükségük. Nyilván az intim testtájakhoz még csak nem is érhet más a szülőkön és az orvoson kívül (vagy aki a gyereket gondozza pl. bölcsiben), ők is csak a szükséges mértékben, esetben. De ez, úgy gondolom, több, mint triviális, és régen sem volt másképp cseppet sem. Leszámítva a beteg embereket, akikkel mondjuk lenne pár tippem, hogy mit lehetne tenni.
2017. júl. 12. 13:49
 16/21 A kérdező kommentje:
Miért akarod annyira leírva látni? A nuniját és a kukiját? Így monda, így jobb? Nem prűdségből nem írtam le, de a mindenhol-ból azért elég egyértelmű, főleg, hogy írtam, hogy 3x is visszakérdeztünk.
2017. júl. 12. 13:55
 17/21 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező: vannak ám ezen az oldalon is abból a beteg fajtából, erről ezer százalékig meg vagyok győződve. Ilyenek helyében én elvonultan élnék mindenkitől távol, sőt... valószínűleg inkább végleg levenném a terhemet az emberiség válláról...
2017. júl. 12. 14:00
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

Így jobb, én nem gondoltam volna hogy a minden az a nemi szervekre is vonatkozik, ez számomra pedofília semmi hagyományt nem képez.

Én felügyelet nélkül nem hagynám a dédivel, főleg nem engedném pelenkázni neki, anélkül meg szerencsére nem jut kontaktusba a nemi szervekkel.. bocsi de ez nekem is sok.

2017. júl. 12. 14:04
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem, nem volt egyértelmű. Lásd az egyik korábbi válaszolót, aki a szájra gondolt a szemérmes szűzlány stílusod miatt. Na meg amiatt, mert kicsit hihetetlen, hogy a genitáliáit csókolgassa vki egy gyereknek pedofil hajlamok nélkül.

De te is túltolod ám a visszafogottságot. Egy csecsemőt puszilgatni KELL. Már csak azért is, mert minden ilyen finom inger a bőrén pozitívan hat az idegrendszeri érésre. ;)

Nyilván nem mindenki által és nem 0-24-ben.

2017. júl. 12. 14:10
 20/21 A kérdező kommentje:

Szűzlány :D. Ez egy fórum azért érdemes megválogatni miket írok. Mindegy is. A feltett kérdés hogyanjába kötsz bele...

Amúgy az inger... Ringatás, simogatás, ölembe ültetem és úgy beszélgetünk, kézen fogva sétálunk, összebújva tv-zünk/olvasunk is inger, nem csak a sok-sok puszi. A fent felsorolt főleg elég inger lehet a rokonoktól. Az én prűd és szűzlány gondolkodásomban.

2017. júl. 12. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!