Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 13honapos egeszseges babanak...

13honapos egeszseges babanak kell meg legzesfigyelo?

Figyelt kérdés

Kislany kicsi sullyal szuletett de makk egeszsegesen. Egyszer volt par hetes koraban egy riasztas azota semmi

Kulon szobaban alszik 2honapos kora ota. A szobaellettunk van az ajto nyitva es fal eleg vekony igy hallom a lanypm. Szerintetek kell meg? Most kivettem alola de ideges vagypk miatta. Ma ogy alszik es meglatjuk en h birom :D

2017. júl. 11. 22:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek. Meg este visdzatettem ala.
2017. júl. 12. 06:58
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

Jajj,szegeny kerdezo.jol halalra ilyesztettek.

Az elso ket fiamnak nem volt egy percig sem.a 3.nak 1 eves koraig.neki is csak azert mert a szuletese utan legzeselegtelensege volt 1 napot megfigyelesen inkubatorban volt(programcsaszar miatt)

Aztan kesobb volt legzesi appnoeja is,de 1 eves korara azt is kinotte.

Ne aggodj!autobalesetben is halnak meg sajnos gyerekek is.akkor autoval se vidd sehova.sott,egyaltalan ne vidd sehova.

Kb annyi az eselye,hogy bolcsohalalban meghal,mint autobalesetben.

2017. júl. 12. 07:22
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

Elozo, igen, de az autobaleset ellen nem tehet semmit, mig a legzesfigyelo eletet menthet!

Birom mikor ezek az ostoba valaszok jonnek, " hogy nekem sem volt, es nem lett bajuk ". Igen, mert ha a tied halt volna meg, most nem itt irogatnal hanem a pszichiatrian fekudnel megkattanva.

2017. júl. 12. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. júl. 12. 11:19
 15/16 anonim ***** válasza:
59%

Az autobaleset is megelozheto...nem ultetem autoba.

En is birom mikor mindenki egy egy ismerosenek az ismerosenek a gyerekenek az ismeroset hozza fel ilyen kerdesben.

Vagy epp egy neten olvasott hirt.mert ugye ezt felkapjak,megirjak.de nem irnak meg minden 18.eletevet sikeresen,elve betoltott gyereket.

2017. júl. 12. 16:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Igazabol anyu is azt mondta h kivehetnem nyigodtan alola mar mivel ha bolcsibe jarna sem lenne alattuk. Plusz nekem es a batyamnak sem volt csak a hugomnak de o ket honappal korabban szuletett. Mindenesetre igen megijedtem mint ahogy az egyik valaszolo irta igy azota is alatta van.
2017. júl. 16. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!