A gyereknevelés nem fárasztó?
Még kicsi addig nem is nagyon kell nevelni . De aztán jön a dackorszak aztán ezt kinövi jön az ovi stresszelni azon hogy lesznek e barátai stb. Aztán jön a suli, nem akar tanulni , lehet nem lesznek baratai lehet kiközösítik , lehet rossz tanuló lesz, aztán telnek az évek.
Csak a stressz a felelem.
Nem fárasztó?
ááááááááááá nem... a karikákat is minden reggel úgy rajzolom oda a szemem alá grafittal
De nem is azért vállaltam gyereket, hogy jókat pihizgessek.
A kicsivel is fárasztó, még az igazán jó babával is :)
Főleg olyannak, aki maximalista minden téren :) Mint én :)
Célom mindennap a kicsi nevelése - etetése, tisztába tétele, fürdetése, vigantol beadása, mondókázás, éneklés, séta, torna, masszír -, a ház rendben tartása, esténként kint vagyok a kertben - ma épp nem, mert tegnap mindent megcsináltam -, a napi szintű főzés, és két suliba is fogok járni ősztől :)
Kérdező, még nincs gyermekem, de a testi gondozástól előre jobban fosok, mint a baba fog a pelenkába.
Na meg az első egy év, amíg az immunrendszer nagyon kialakulatlan még... Csecsemőhalálozások, lélegzik-e az ágyban, stb, ez stresszel engem előre...
A nevelés miatt jóval kevésbé aggódom, van erről tapasztalatom. Persze vannak fárasztó események, de az számomra puszta kihívás, és élmény, általában.
Kivéve a középsúlyos, súlyos fogyatékkal élő gyermek, na, az nagy meló lehet, minden szempontból. Elismerésem, aki csinálja, kitartóan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!