Miért mindig azt válaszolja a többség amivel fájdalmat okozhat a kérdezőnek?
Múlt hónap elején feltettem egy kérdést ,egy lehetséges terhességgel kapcsolatban, elég részletes leírással. Most ebben a hónapban, szóról- szóra (időpontokat variáltam csak de köztük a napok száma ugyan annyi maradt) ugyan azt újra megkérdeztem.
A különbség a címben volt. Az egyiknél azt sugalltam hogy nem kívánt terhesség (Ugye nem lehetek terhes?)van szó, a másiknál pont az ellenkezőjére utaltam. (Szerintetek is baba lesz?)
Képzeljétek az elsőnél 98%ban a válasz az volt, hogy milyen hülye vagyok , baba lesz belőle természetesen, hisz pont jókor voltunk együtt. Az utóbbinál azért voltam hülye 98% szerint, mert remélni mertem hogy sikerülhet így teherbe esem.
Érdekes ugye??? Miért csináljuk ezt? Miért jó névtelenül bántani?
Fenntartom: hulye kérdésre hulye válasz.
Szexuálisan aktív, fogamzóképes korban levő nő bármikor lehet terhes. Mindenkinél mások a tünetek, örök recept nincs.
Szóval teljesen felesleges a gyakorin feltenni az ehhez hasonló kérdéseket.
Teszt, orvos, meg is van a válasz.
Aki a gyakorin közvéleménykutatással akarja eldönteni, hogy terhes vagy nem, annak bármilyen válasz megengedett.
11# sztem nem csak ilyen kérdeseknél vannak bunkó stílusú válaszok. De ez a magyar nép, egymásba kell rúgni. Miert ne? Aki nemtud valamit az egybol hulye..
Sokkal erdekesebb kerdesekhez is pofatlan valaszok erkeznek
Én most kifejezetten erre a terhes vagyok vagy nem tipúsú kérdésre írtam.
Nyilván vannak rosszindulatú emberek, de amit a kérdező kiírt kérdéseket, azok nálam a felesleges, értelmetlen kérdések kategória.
Hát pont azért, mert sugalltad, amit akarsz/nem akarsz. A legtöbben megerősítést várnak a kérdésükre. Nem olvastam, amiket kiírtál, de lehet, hogy a megfogalmazás arra utalt, hogy itt rezeg valaki, és találgat, ahelyett, hogy venne egy tesztet.
De az is érdekes, hogy van aki ezzel szórakozik. :) Szóval a válaszolók sem rosszabbak nálad, és pont annyira érdemes ezentúl komolyan venned őket, mint akkor, amikor a kamukérdést kiírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!