Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mindig azt válaszolja a...

Miért mindig azt válaszolja a többség amivel fájdalmat okozhat a kérdezőnek?

Figyelt kérdés

Múlt hónap elején feltettem egy kérdést ,egy lehetséges terhességgel kapcsolatban, elég részletes leírással. Most ebben a hónapban, szóról- szóra (időpontokat variáltam csak de köztük a napok száma ugyan annyi maradt) ugyan azt újra megkérdeztem.

A különbség a címben volt. Az egyiknél azt sugalltam hogy nem kívánt terhesség (Ugye nem lehetek terhes?)van szó, a másiknál pont az ellenkezőjére utaltam. (Szerintetek is baba lesz?)

Képzeljétek az elsőnél 98%ban a válasz az volt, hogy milyen hülye vagyok , baba lesz belőle természetesen, hisz pont jókor voltunk együtt. Az utóbbinál azért voltam hülye 98% szerint, mert remélni mertem hogy sikerülhet így teherbe esem.

Érdekes ugye??? Miért csináljuk ezt? Miért jó névtelenül bántani?

2017. júl. 7. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Fenntartom: hulye kérdésre hulye válasz.

Szexuálisan aktív, fogamzóképes korban levő nő bármikor lehet terhes. Mindenkinél mások a tünetek, örök recept nincs.

Szóval teljesen felesleges a gyakorin feltenni az ehhez hasonló kérdéseket.

Teszt, orvos, meg is van a válasz.

Aki a gyakorin közvéleménykutatással akarja eldönteni, hogy terhes vagy nem, annak bármilyen válasz megengedett.

2017. júl. 7. 18:27
 12/18 anonim ***** válasza:
57%

11# sztem nem csak ilyen kérdeseknél vannak bunkó stílusú válaszok. De ez a magyar nép, egymásba kell rúgni. Miert ne? Aki nemtud valamit az egybol hulye..

Sokkal erdekesebb kerdesekhez is pofatlan valaszok erkeznek

2017. júl. 7. 18:31
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Én most kifejezetten erre a terhes vagyok vagy nem tipúsú kérdésre írtam.

Nyilván vannak rosszindulatú emberek, de amit a kérdező kiírt kérdéseket, azok nálam a felesleges, értelmetlen kérdések kategória.

2017. júl. 7. 18:44
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
Az elsőre azért érkeztek ilyen válaszok, mert jobb ha az ilyen nyomorékok felfogják hogy igenis van rá esély, mert esély mindig van, hogy terhesek lesznek... És tanuljon már belőle az idiótája.
2017. júl. 7. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
13# akkor minek válaszolsz ha igy gondolod???
2017. júl. 7. 20:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Erre valaszolok.
2017. júl. 8. 15:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát pont azért, mert sugalltad, amit akarsz/nem akarsz. A legtöbben megerősítést várnak a kérdésükre. Nem olvastam, amiket kiírtál, de lehet, hogy a megfogalmazás arra utalt, hogy itt rezeg valaki, és találgat, ahelyett, hogy venne egy tesztet.

De az is érdekes, hogy van aki ezzel szórakozik. :) Szóval a válaszolók sem rosszabbak nálad, és pont annyira érdemes ezentúl komolyan venned őket, mint akkor, amikor a kamukérdést kiírtad.

2017. júl. 8. 23:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi lepontozni való volt abban, h kijavítottam a hibám😁😁..
2017. júl. 9. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!