9 évesnek szülinapi buliba készülnétek valami játékkal, vagy csak hagynátok őket "tombolni"?
Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 12:47
1/8 anonim válasza:
Megkérdezném a 9 évest, hogy mit szeretne.
2/8 anonim válasza:
Igen, szoktam készülni. Kincskereső, vagy akadályverseny, twister, ilyesmik.
3/8 anonim válasza:
Hagyd őket szabadon játszani, de mindenképp készülj pár ötlettel arra az esetre, ha elszabadulna a pokol, vagy épp elunják magukat.
4/8 anonim válasza:
Hívj bohócot.
Garantált a siker!
Profi! Mellette nem unatkoznak a gyerekek. És nem tombolnak, hanem úgy igazán jól érzik magukat.
5/8 anonim válasza:
Igen, készülnék. Nem kell nagy faxni, elég ilyn, hogy kötélhúzás, meg papírgalacsin átdobálása az allanfél térfelére, meg adj király katonát, postás játék, ilyenek. Ha látod, hogy már nem igénylik, akkor lehet őket hagyni hülyülni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Mi az a postás játék?
2017. júl. 5. 11:20
7/8 anonim válasza:
Postás játék, amikor egyik gyerek a másik fülébe súg egy mondatot, az továbbsúgja stb és a végén valami egész más jön ki és ez vicces.
Székfoglaló játék?
Tekeredik a kígyó?
Színcápa? [link]
Amerikából jöttem?
8/8 A kérdező kommentje:
ja..,végülis ismertem csak nem tudtam hogy "postás" a neve
Köszi az ötleteket!
2017. júl. 5. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!