S. O. S. Felelősségre lehet ezért vonni egy anyukát?
Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben (rokoni szélak) egy 12 éves kislány TEGNAP, focizás közben balesetet szenvedett. Az anyuka csak a körzeti dokihoz vitte, mert dolgozik, nem ért rá. A körzeti doki szerint eltört a kislány válla, megrándult a keze és elszakadt valahol a szallagja ugyanabban a kezében. Adott nekik beutalót az országos baleseti intézetbe, de az anya MA még elment dolgozni, és csak este hozza fel a gyermekét a sebészetre. Ezek súlyos sérülések, és nem ez az első, hogy ilyen felelőtlen. Bármilyen megoldás érdekel.2010. máj. 20. 12:43
1/10 anonim válasza:
na én úgy megverném azt az anyát, hogy minden csontja eltörne!!!pf... hihetetlen. az orvos feljelentheti!!
2/10 anonim válasza:
Sztem ez nem a te dolgod! de valóban kissé felelőtlen ez az anyuka....
3/10 A kérdező kommentje:
"Sajnos" nagyon szoros szállak fűznek hozzá.
A mostohalányomról van szó, ezért úgy érzem, hogy akár az én dolgom is lehetne. Legalább felhívhatott volna, azonnal mentünk volna a gyerekért. Én pesti vagyok, ő nem, de akkor is felhoztam volna a dokihoz.
2010. máj. 20. 13:01
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem felelőtlenséggel kellene először is vádolni, hanem segíteni neki. Anya lévén gondolom, hogy neki is nagyon fontos a gyermeke, még annak ellenére is, hogy ma elment dolgozni és este viszi el a gyereket az orvoshoz. Elképzelhető, hogy a munkahelye nem enged egy nap kiesést, vagy esetleg kirúgnák ezért, vagy bármi más is lehet a háttérben, mint felelőtlenség. Persze azt is el tudom képzelni, hogy az anyuka a felelőtlen és nem az anyagiak tartották vissza. Ha te a mostoha anyja vagy a kislánynak, akkor gondolom a szülők elváltak. Ez esetben nyugodtan segíthettetek volna ti is az apukával, lemenni a kislányért, vagy akár mindkettőjükért, mert ez ugye nem játék. Esetleg hívja fel apuka a gyerek anyját és beszélje meg vele, hogy elhozzátok ti. Bár, ha eddig nem került a kislány orvoshoz, pár óra már nem sokat számít.
5/10 A kérdező kommentje:
13:17-es!
A kommantemben írtam, hogy ha szólt volna, azonnal mentem volna, de Ő csak ma telefonált.
2010. máj. 20. 13:42
6/10 anonim válasza:
Hahaha! ezt a kifogást! hogy a munkahely miatt, mert kirugják... Na és akkor mit csinál, ha lebénul sérüléstől egy örök életre? Tutiba kirugják, mert kezelésre kell járni, meg istápolni a gyereket. Legyetek észnél. Az én lányomnak az apja tegnap becsípte az ujját a bölcsibe, két orra múlva ott voltam nála mert ettem a kefét hogy eltörtek az ujjai.
7/10 anonim válasza:
Mellesleg az anya a doki beutalójával simán mehetett volna az éjszakás ügyeletre gipszeltetni. Az előző voltam.
8/10 A kérdező kommentje:
Egyet értek veled. Sajnos ő mindig a munkát választja. Elhiszem, hogy nehéz egyedül a gyerekkel, de ez nem kifogás. Az én kislányom szombaton eltörte a nagylábujját, fél óra múlva már az ügyeleten várakoztam vele.
2010. máj. 20. 18:17
9/10 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, csak kérdezem, hogy a körzeti doki milyen ellátást adott??? Gondolom, nem tudta ott helyben gipszelni, meg rötgenezni, akkor ő miért nem hívott mentőt, és vitette be a gyereket a balesetire AZONNAL??? Nekem ez fura.
10/10 anonim válasza:
8.48-nak. A doki is felelős nyilván, de ne tud meg, hogy már azok is milyen trehányak. Mi most váltottunk gyerekorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!