Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől lehet?

Szerintetek mitől lehet?

Figyelt kérdés
10 hónapja szültem.ugyan olyan alakkal súllyal jöttem ki a kórházból mint szülés elött voltam,sajnos nem tudtam sokáig szoptatni sem.de valamiért azóta szaladnak fel rám a kilók,pedig nem eszem többet mint elötte...söt annyit sem mint addig.nem eszem magam halálra édesség,chips félékből sem.tudnátok valamit tanácsolni mi lehet? Bapi 15 km séta ha az idö engedi.Futni régota nem járhatok sajnos a térdem miatt.
2017. jún. 28. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Hasonlóképp vagyok én is. Én két dologra tudom fogni, de nem vagyok hozzáértő. Az egyik, hogy amíg munka alatt buszoztam, mentem, irodában is mozogtam, gondolkodtam, energiát égettem, most lakáson belül vagyok, pár métert kell csak megtennem a konyháig ahol lehet hogy eltöltök X időt és mosogatok, bármi, de nem ugyanaz. Nem ugyanazt az energiát égetem el a gyerek mellett amit azelőtt. Ehhez hozzásegít az is, hogy a fiam nagyon nyugodt, nem kell emelgetnem, ringatnom, tartani, futni utána (még).

Másik lehetőség hormonális, bár én is csak 1 hónapig tudtam szoptatni, ennek már szerintem ideje lett volna ürülni... Vagy nem?

Jelenleg arra figyelek, hogy fél adagokat egyek. Tehát ha kimernék egy tányér spagettit, a felét visszarakom - leegyszerűsítve. Illetve nem cukrozom a kávét hanem édesítőzöm, nem nagyon eszek kenyeret és igen, igyekszem minél többet úton lenni, sétálni.

Amúgy 6 hónap után most fogytam 2-3 kilót úgy, hogy már legalább 3 hónapja szenvedek a súlyok gyarapodása miatt. Ezt szerintem a nyári izzadás és a fektetés utáni futás tette lehetővé... De te nem tudsz futni sajnos :(

Sok helyen írták, hogy a fogyáshoz az első lépés a sok víz. Na ezt is igyekszem betartani.. Sok sok sok víz. Hogy kimosson. Na meg próbálkoztam youtube-os torna videókkal. Én ezt a csatornát használtam mindig: https://www.youtube.com/user/FitnessBlender

Mert nem csak profiknak vannak gyakorlatok, hanem otthoni embereknek akik csak mozogni szeretnének, nem izmokat növeszteni.

2017. jún. 28. 14:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm.ezt ki fogom próbálni mindenképp.rossz mert igaz hogy nem lassú sétálás a 10-15km hanem temposan megyek a babakocsival ,de érzem a térdemen olyankor már hogy eszméletlenül fáj,dagad be.és akkor másnap akaratlanul kevesebb a séta.de igyis összeszoritott foggal sétálunk.nem miattam,hanem a gyerek miatt.szereti nagyon ha megyünk.

Nagyon sok vizet iszok,pedig soha nem voltam egy nagy ivo.vagy sima citromos vizet cukor nélkül.

De eléggé bánt ,hogy nemhogy jobb lenne az alakom,egyre rosszabb.körülöttem mindenki aki velem egy idöben szült visszafogytak,vagy vekonyabbak mint elötte,énmeg gurulok...:(

2017. jún. 28. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ugyanez nekem is :)

Nem értem, hogy más hogy tud egyből lapos hassal lenni, úgy, hogy előtte mondjuk nem is volt lapos??? :D Jók a gének :D

2017. jún. 29. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!