Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Úgy hallottam nem feltétlenül...

Úgy hallottam nem feltétlenül szükséges a kisbabát minden nap fürdetni, mi lehet ebbő igaz?

Figyelt kérdés

2017. jún. 27. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Szükséges, nem szükséges, én mindennap fürdettem babaként is a fiam és most is naponta fürdik (5 éves már). Én sem heti kétszer fürdök, őt sem hagyom izzadtan napokig. (véleményem szerint egy kis áttörléstől senki sem frissül fel egyébként).
2017. jún. 27. 17:36
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Én csak nyáron fürdetem őket minden nap, ilyenkor van hogy 2x is, attól függ, hogy az udvaron mit műveltek... Nálunk sem támogatja sem az orvos, sem a védőnő hogy minden nap meg legyenek fürdetve, anyukám is ezen aggodalmaskodott, neki a gyógyszerész mondta hogy elég 2-3 naponta (őszi és téli születésűek)
2017. jún. 27. 18:12
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Minden nap furdettunk. A kis honalja bepallik (telen is, a reteges ruhak miatt), a popsikrem maradvany es hintopor ossyegyulik, a kis honalja meg neha szoszos a ruhaktol, a bukasa alvaskor raszaradhat a nyakara, a labujjkoze zokniszoszos lehet de minimum pallott! Es meg sorolhatnam. Tisztasagban jo tartani a babat is, akarcsak a kornyezeteteket.
2017. jún. 27. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi első két hétben körülbelül csak két naponta fürdettük, de hamar mindennapossá vált, mert bukni kezdett és a nyaka mindig tejes lett. Egyszerűbb volt megfürdetni a nyaka popsija pelus vonala miatt, minthogy egyenként törölgessük tisztára ezeket a területeket.

És a rendszerünk is sokkal könnyebben kialakult - evés alvás szempontjából.

2017. jún. 27. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Egy kisbaba amilyen pici, mire megmosod a fenekét, arcát, kezét, mert azt azért csak megmosod, remélhetőleg, annyi erővel már nyugodtan belemárthatod az egész gyereket egy kád vízbe. Ha már stabilan áll, a zuhany még gyorsabb, takarékosabb, higiénikusabb. Nem kell bolti vackokkal fürdetni, a gyógyszertári babafürdető krém tökéletesen ápolja még a kisiskolás lányom száradásra hajlamos bőrét is.
2017. jún. 27. 18:56
 16/18 anonim ***** válasza:
43%
Mármint egy babakád vízbe, nem 40 literbe. Előző voltam.
2017. jún. 27. 18:58
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Jól hallottad,nem feltétlenül szükséges,de igazodni kell a baba igényeihez. Aki fél a kádban,azt én nem fürdetném naponta. Inkább törölgetem fél óráig,minthogy a késégbeesett sírását hallgassam öt percig,minden nap.
2017. jún. 28. 00:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a számomra kielégítő válaszokat.😊
2017. jún. 28. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!