Úgy hallottam nem feltétlenül szükséges a kisbabát minden nap fürdetni, mi lehet ebbő igaz?
Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 16:52
11/18 anonim válasza:
Szükséges, nem szükséges, én mindennap fürdettem babaként is a fiam és most is naponta fürdik (5 éves már). Én sem heti kétszer fürdök, őt sem hagyom izzadtan napokig. (véleményem szerint egy kis áttörléstől senki sem frissül fel egyébként).
12/18 anonim válasza:
Én csak nyáron fürdetem őket minden nap, ilyenkor van hogy 2x is, attól függ, hogy az udvaron mit műveltek... Nálunk sem támogatja sem az orvos, sem a védőnő hogy minden nap meg legyenek fürdetve, anyukám is ezen aggodalmaskodott, neki a gyógyszerész mondta hogy elég 2-3 naponta (őszi és téli születésűek)
13/18 anonim válasza:
Minden nap furdettunk. A kis honalja bepallik (telen is, a reteges ruhak miatt), a popsikrem maradvany es hintopor ossyegyulik, a kis honalja meg neha szoszos a ruhaktol, a bukasa alvaskor raszaradhat a nyakara, a labujjkoze zokniszoszos lehet de minimum pallott! Es meg sorolhatnam. Tisztasagban jo tartani a babat is, akarcsak a kornyezeteteket.
14/18 anonim válasza:
Mi első két hétben körülbelül csak két naponta fürdettük, de hamar mindennapossá vált, mert bukni kezdett és a nyaka mindig tejes lett. Egyszerűbb volt megfürdetni a nyaka popsija pelus vonala miatt, minthogy egyenként törölgessük tisztára ezeket a területeket.
És a rendszerünk is sokkal könnyebben kialakult - evés alvás szempontjából.
15/18 anonim válasza:
Egy kisbaba amilyen pici, mire megmosod a fenekét, arcát, kezét, mert azt azért csak megmosod, remélhetőleg, annyi erővel már nyugodtan belemárthatod az egész gyereket egy kád vízbe. Ha már stabilan áll, a zuhany még gyorsabb, takarékosabb, higiénikusabb. Nem kell bolti vackokkal fürdetni, a gyógyszertári babafürdető krém tökéletesen ápolja még a kisiskolás lányom száradásra hajlamos bőrét is.
16/18 anonim válasza:
Mármint egy babakád vízbe, nem 40 literbe. Előző voltam.
17/18 anonim válasza:
Jól hallottad,nem feltétlenül szükséges,de igazodni kell a baba igényeihez. Aki fél a kádban,azt én nem fürdetném naponta. Inkább törölgetem fél óráig,minthogy a késégbeesett sírását hallgassam öt percig,minden nap.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a számomra kielégítő válaszokat.😊
2017. jún. 28. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!