Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti nyitva mernétek ilyen...

Ti nyitva mernétek ilyen esetben hagyni az ablakot amíg a gyerek alszik?

Figyelt kérdés

Panelban negyedik emeleten lakunk. Baromi meleg van, az tény, kész szauna, de amikor alszik a 3 éves fiam be szoktam csukni a szobájában az ablakot (nem lehet sajnos bukóra állítani) és bekapcsolok egy kis ventillátort (ami igaz, hogy elég keveset használ, de valamicskét igen), csak alsógatyát adok rá trikóval, odakészítek vizet ha szomjas lenne.

Most ahogy ebéd után fektettem le itt volt sógornőm, és teljesen kiakadt hogy megfőzöm szegény gyereket, és kínzom ebben a nagy melegben...

De amiért én be szoktam csukni: már elég nagy fiú, ha felébred nem mindig szól, van hogy elkezd játszani, amikor benézek, akkor látom, hogy már ébren van. Ha valami olyan zajt hall kintről (szirénázó autó, munkagép zötyög arra, stb. stb...) akkor szerintem simán kinézne kíváncsiságból, és nagyon nem szeretném ha kiesne a negyedikről.. A csukott ablakhoz is mindig rohan ilyen esetekben, és húzza el a függönyt... Szóval én azt gondolom, hogy inkább egy leizzadt gyerek, mint egy kiesett gyerek...

Ti hagynátok nyitva vagy becsuknátok?

2017. jún. 20. 12:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%
Ha ez a két lehetőség van, nem hagynám nyitva az ablakot.
2017. jún. 20. 17:57
 22/29 anonim ***** válasza:
79%
Vagy megoldás lehet még a redőny. Nálunk úgy van nyitva hogy a redőny le van húzva éjjel teljesen alul sűrűn és felül van lyukacsosra hagyva hogy jöjjön levegő. De teljesen igazad van hogy nem hagyod nyitva az ablakot. Egyébként napközben ilyen melegben én sem hagyom nyitva. Az egész lakásban ablak becsuk és redőny leenged és mikor már nem tűz a nap akkor nyitom ki.
2017. jún. 20. 20:34
 23/29 anonim ***** válasza:
91%
Mi egy szobában alszunk de volt délutáni alvásnál hogy a mi ágyunkon aludt velem. Teraszajtot én is bezárom plusz az odavezeto gyerekkeritést:D de pl gáloban muszáj kinyitni az ablakot. Redony van lehuzva nagyon meleg van.
2017. jún. 20. 23:10
 24/29 anonim ***** válasza:
41%

Filléres dolog venni egy akasztót, amit olyan magasra teszel, ahol a gyerek nem tudja elérni. 10 centin nem esik át.

Nem is értem egyébként, hogy marad életben több millió gyerek emeleten...

2017. jún. 21. 06:13
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
nem értem, hogy az akasztós válaszok miért vannak lepontozva :o szellőztetni majd később is kell, esetleg éjszaka is. ne adj isten, ha kruppos lesz egyszer, akkor is nyitott ablak mellett kell aludni. ha nem lehet buktatni, az egyetlen jó megoldás, ha rögzíteni lehet résnyire nyitott állapotban.
2017. jún. 21. 07:37
 26/29 anonim ***** válasza:
91%
Mi most csináltatunk rácsot (a tizediken lakunk, úgyhogy nem igazán volt kérdés), 4 ablakra lesz 80 ezer. Nem tudom ti hogy álltok, de ha csak az övére tetetnétek, akkor csak 20 ezer. Tudom van akinek ez is sok, de szerintem "örök darab", legalábbis amíg szükség van rá.
2017. jún. 21. 08:25
 27/29 anonim ***** válasza:
44%
15-ös, nem, azért mert a klíma szar és megbetegít - legionárius betegség mond valamit?!
2017. jún. 21. 11:03
 28/29 anonim ***** válasza:
Bébiőr? Tudom h kisebbeknek van de rögtön hallanád ha kikel az ágyból. A szúnyoghàló sem rossz megoldás. Én sem hagynám nyitva, inkább "főljön meg" minthogy kiessen és szörnyűség töténjen.
2017. jún. 21. 11:12
 29/29 anonim ***** válasza:
54%

ÉN és a klíma nem tehet róla, hogy te koszban élsz.

Nem, nem betegít meg. A legionellát KOSZOS, nem karban tartott, nem antibakteriális szűrős készüléktől lehet kapni, ami egy kórokozótelep.

Nem is értem, hogy a több százmillió, klimatizált ingatlanban felnövő gyerekek hogy nem halnak meg tömegesen legionáriusbetegségben ... ? Hopp, megvan: nem élnek koszban, és nem használnak elkoszolódott berendezéseket!

Szóval, tulajdonképpen mit is szerettél volna kifejezni?

2017. jún. 21. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!