Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Laknál olyan házban, amiben...

Laknál olyan házban, amiben nem érzed jól magad, ha a gyerek igen?

Figyelt kérdés

Kertes ház, jó környéken. Úgy alakult, hogy olcsón hozzájuthatok(most lakásban lakunk), de egyszerűen nem akarok benne lakni. Fel van újítva, de az elosztása nagyon rossz, jobbról lehet bemenni, tehát minden jobbra van, valahogy semmi sem esik kézre.

Az még a kisebb gond, hogy rikító bugyirózsaszín az épület, és ízléstelen rikító az összes belső burkolat(ezt idővel cserélhetem), de olyan kellemetlenül érzem magam az elosztás miatt bennt.

Gyereknek ideális, szép kert, közel van minden, neki nincsenek ilyen szempontjai, hogy a nappaliból nyílik a wc, a szobák nem különnyílnak, vagy rossz helyen van a kifejezetten apró és kevés ablak

Legszívesebben egy drágáb házat vennék meg és én újítgatnám fel(már kinéztem és megterveztem, de most jött ez a jobb lehetőség), de akkor kevesebb pénzt tudnék félretenni, más lenne a körzeti ovi/suli.

Nem tudom kipróbálni, hogy megszeretem e, csak akkor lakhatunk benne, ha megveszem. A gyerek is nő, nem akarnám újabb költözésnek kitenni.

Az ő érdekeit kellene néznem, mert a sok pénz, és a közeli jó elhelyezkedés sokat számít, de nem akarok 20+évig olyan házban lenni, ahol nem érzem jól magam.

2017. jún. 16. 11:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem értem, akkor miből gondolod egyáltalán, hogy a gyerek ott jól érzi magát. Nyilván fogalma sincs, maximum tetszik neki. Ha nem alarsz ott lakni, mert nem tetszik, ne vedd meg.
2017. jún. 16. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha te nem érzed otthonodnak, a gyerek sem fogja.
2017. jún. 16. 20:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Hasonló a helyzetünk. Mi a férjemmel nem szeretünk a jelenlegi otthonunkban lakni, de a gyerekek igen. Ők ide születettek, nem is ismernek más lehetőséget.

Zajos a főút közvetlen közelsége miatt. Koszos is emiatt...és koszos az autószerelő műhely miatt is, ami konkrétan az egész udvart tönkre is teszi. Nincs nyugalmunk a csengető ügyfelek miatt.

Amint tudunk, szeretnénk innen elköltözni. Ezt mondtuk már a gyerekeknek, akik egyelőre nem fogják fel, de nyitottak rá (8 és 5 évesek jelenleg).

2017. jún. 16. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!