Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a családi pótlékot nem...

Ha a családi pótlékot nem veszem át a postán, egy idő után azt is visszaküldik, mint pl. az ajánlott levelet?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete dobta be a postás az értesítőt, de csak ma tudnék bemenni érte a postára.
2010. máj. 18. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy kétszer értesítenek ki. Az első kiértesítéstől számítva négy héttel küldik vissza.
2010. máj. 18. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom, hogy csak a hivatalos iratot értesítik kétszer a többi küldeményt egyszer próbálják meg kézbesíteni. Az utalvány esetében ha jól tudom két hetet várnak és visszaküldik.

Egy biztos....végtelenségig nem marad a postán :)

Próbáld meg hátha ott van még, mert lehet, hogy 30 napig várnak....bár kétlem,hogy ilyen hosszú ideig lenne ott!

Ha visszaküldték szerintem újra kérheted a Kincstártól.

2010. máj. 18. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy nem 3 hete küldték, hanem 11 napja, mert 7-én jött és ma még csak 18-a van. Valamiért azt hittem, hogy már 28-a van :) Az a legjobb, hogy az értesítőn nincs feltüntetve, hogy hány napon belül vehetem fel. Mindenesetre ma bemegyek és megkérdezem. Köszi szépen.
2010. máj. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!