Mikor fizetik ki az anyasági támogatást és a tgyást ha szept.28-án szültem? A családi pótlékot mindig utólag utalják?
Én október 11-én szültem és már régen megkaptam mindkettőt.
Az anyaságit 1 hétre miután beadtam a papírokat, a családit meg rendesen nov. 1 utáni első munkanap utalták, nem is tudom az hányadika volt.
Rendben volt minden a papírjaiddal? Személyesen adtad be a MÁK-hoz?
A családit mindig utólag kapod.
Amit utaltak, az valószínű a tgyás volt. Nézd meg ki utalta, ha oep, vagy munkáltató, akkor tgyás, ha MÁK akkor családi pótlék.
Bocs, igaz ez lemaradt.
Az anyaságit is a MÁK utalja. AMit kaptál az valószínű csp és az anyasági.
köszi szépen. a tgyást és a gyest is utólag utalják? a mai napig nem kaptam semmit a leírtakon kívül.
kiváncsi leszek mikor fogják és egyáltalán mikor küldik ki a leveleket a juttatásokról. tipikus magyarország.
Akkor lényegében az okt. 17-én kapott 78.525,- az az anyasági és a családi pótlék a szept. hónap végére(28-29-30-ra).Mivel a pici szept 28-án született.
Amit meg szept. elején utaltak családit és gyest egyben (35000,-) az még az aug. hónapra vonatkozik?
Nov 03-án kapott családi az október hónapra vonatkozik.
Itt valami hibádzik. Szeptember hónapra kivétel az utolsó 3 nap arra nem kaptam családit?
Lényegében akkor szeptember hónap 3 napjára és október hónapra még nem kaptam meg a tgyást?
Na ezen igazodjak ki se pénz se papír. Faca.
A családi pótlék mindig egész hónapra jár, vagyis mindkét gyerek után jár neked szeptemberben.
A MÁK-tól kapott összeg pont egy gyerek utáni családi (szeptemberre), plusz az anyasági (64150).
A szeptember elején kapott pénzed biztosan augusztusra vonatkozik, mert előre nem utalnak.
SZerintem még nem bírálták el a második baba utáni csp-t, mert akkor már meg kellett volna kapnod. Vagy október elején megkaptad a csp-t az első babádra?
Ha oep-től nem jött semmi, akkor tgyást még nem kaptál.
Szeptember elején kaptam 1 gyerekre 12200 és a gyest. Ha a 78525ből levonom a 64125 anyaságit amit okt elején kaptam akkor az meg milyen összeg 14400?. Mi az?
Nov elején rendesen már 2 gyerekre kaptam családi. kihagyták a szeptembert teljesen?
Tgyás sehol az égen máig se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!