Miért néznek rám az Anyukák "parázsló" szemmel minden alkalommal ha feléjük"merek" menni, mert arra visz az utam?
Bármi legyen, szinte érzem hogy engem néznek a következő gondolatokkal:" Oda nézz egy mocsok tini, ha a gyereknek ártasz, véged! "P*csa menj inenn!".
Ha gyalog vagyok, azért, ha be merek ülni a szüleim kocsijába azért, ha a biciklimmel vagyok, azért, ha társasággal vagyok azért.
19 éves vagyok, tudom nem kéne már itthon lakó "eltartottnak" lennem, de most érettségizem! Tudom hogy ti diplomás csúcsteljesítmény vagytok, és persze hogy kapom a szurka nézéseket, ha be merek ülni a szüleim saját, semmiközöm fajtájú kocsijába.
Ha meg boltban le merek előzni bárkit, mert az utat el foglalja, akkor en vagyok a rossz mert kikerulom (nem a penztarinsorban ertem).
Miert teszi ezt minden Anyuka? Tudom, egy semmi 19 éves vagyok nulla le rakott eredménnyel. A legjobb mikor a gyereket tereli arebb... :( na ilyenkor egy esetlen majomnak érzem magam. Kinézetre átlag vagyok, nincs kinn semmim, mert nagyon szégyenlős vagyok. Ebben a hőségben is próbálok hosszú nyári ruhában járni nehogy megnézzenek az emberek.
Vissza kérdezek. Miért gondolják a fiatalok, hogy ők valakik? Miért foglalják el az egész járdát, ha mennek? Miért szólnak be, ha nem férek tőlük és kérem, hogy engedjenek el "Bocsánat, szabad lesz? " . Miért pofátlankodnak be a sorba a boltba?
Van egy hírem. Csak Te képzeled, hogy mindenki kinéz. Valószínűleg nem vagy elégedett önmagaddal, az életeddel, és ettől látsz "rémeket". Ha nem tetszik, tehetsz ellene....
A boltos esetre, hogy útban vannak,és nekik áll feljebb: minden napos eset. Akár az utcán vagy, akár boltban, mindegy. Az emberek többsége tuskó. Kevés a kivétel.
Tényleg nem bántásból írják mások is, hogy menj el pszichológushoz. Szerintem üldözési mániád van, vagy kicsi az önbizalmad és önértékelési zavarban szenvedsz, és azért érzed azt, hogy mindenki téged néz és mindenki ellened van, mert valamiért eddig olyan közegben lehettél, ahol mindig te voltál a hibás, a buta, aki semmire nem viszi, és ezt kivetíted mások felé is.
Ezt kezelni kell. Senki nem bánt, nem azért húzza el a gyereket, mert te arra mész, hanem ezer másik oka lehet.
Tényleg kezeltesd magad, mert ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!