Miért néznek rám az Anyukák "parázsló" szemmel minden alkalommal ha feléjük"merek" menni, mert arra visz az utam?
Bármi legyen, szinte érzem hogy engem néznek a következő gondolatokkal:" Oda nézz egy mocsok tini, ha a gyereknek ártasz, véged! "P*csa menj inenn!".
Ha gyalog vagyok, azért, ha be merek ülni a szüleim kocsijába azért, ha a biciklimmel vagyok, azért, ha társasággal vagyok azért.
19 éves vagyok, tudom nem kéne már itthon lakó "eltartottnak" lennem, de most érettségizem! Tudom hogy ti diplomás csúcsteljesítmény vagytok, és persze hogy kapom a szurka nézéseket, ha be merek ülni a szüleim saját, semmiközöm fajtájú kocsijába.
Ha meg boltban le merek előzni bárkit, mert az utat el foglalja, akkor en vagyok a rossz mert kikerulom (nem a penztarinsorban ertem).
Miert teszi ezt minden Anyuka? Tudom, egy semmi 19 éves vagyok nulla le rakott eredménnyel. A legjobb mikor a gyereket tereli arebb... :( na ilyenkor egy esetlen majomnak érzem magam. Kinézetre átlag vagyok, nincs kinn semmim, mert nagyon szégyenlős vagyok. Ebben a hőségben is próbálok hosszú nyári ruhában járni nehogy megnézzenek az emberek.
enyhén nárcisztikus személy vagy... nem tudom miért gondolod azt, hogy egyáltalán bárki is néz az utcán... van rajtad valami különleges , vagy esetleg zavaró?? (írásodból ez nem derül ki)
Irány doki, tedd ezt helyre... mert nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!