A fellebbezésembe milyen elfogadható indokot írjak?
Figyelt kérdés
A fiam jövőre lesz óvodaköteles de én már idén megpróbáltam beíratni de elutasítottak.Ezt szeretném fellebbezni.2010. máj. 18. 11:25
1/3 anonim válasza:
Ha jövőre lesz óvodaköteles, akkor miért akarod most beíratni? Ha ezt meg tudod indokolni, akkor majd együtt kiokoskodjuk a fellebbezést, valószínű pont ezt kellene beleírnod.
2/3 anonim válasza:
Ha jövőre lesz oviköteles, nem fogják bevenni előbb.
3/3 anonim válasza:
Sziasztok,javítsatok ki,ha tévedek,de az óvodakötelesség az öt éves kort jelent.Érthető,akkor,hogy a kérdező beszeretné adni gyermekét óvodába.Sajnos,ha pl. nincs munkahelyed,vagy kisebb testvérrel vagy otthon,akkor általában elutasítják a felvételt,főleg,ha esetleg kisebb városban laktok.Az egyedüli talán amire hivatkozhatsz,hogy gyermekednek szüksége van vele egykorú gyermekek társaságára.Sajna ez nem szokta őket meghatni,az én lányom szeptembertől iskolába megy és már júniusra nem akarták engedni,hogy járjon,na én szépen balhéztam,hogy igenis szüksége van rá,ráadásul én mindig ebéd után hozom el,nem értem miért baj ez az ovónőknek.Elég nagy urak sajnos,megértem,hogy fárasztó ilyen pici gyerekekkel foglalkozni,de ez a hivatásuk,nem szabadna így hozzáállni a dolgokhoz.A gyerekek ilyen életkorban már unatkoznak gyerektársaság hiányában akármennyit is foglalkozunk velük.Esetleg menj be az önkormányzathoz,ott kell lennie oktatási osztálynak és kérj segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!