Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha alkalmi kapcsolatban...

Ha alkalmi kapcsolatban teherbe esik a nő, akkor a férfit terheli felelősség, vagy anő baja és nem szabad-na gyerektartást kérnie?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 11:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen helyzetben ez két embernek a "hibája" ha gyerek lesz a kapcsolatból. A férfi hibás mert nem védekezett, a nő szintén. Utána már könnyű a férfinak azt mondani hogy vetesse el a nő hisz nem neki kell egy abortuszt végig csinálnia. Ha pedig a gyerek megszületik akkor minimum hogy mindketten vállalják érte a felelőséget mert nem ő akart megszületni, ő csak elszenvedi a "szülei" hibáját.
2010. máj. 18. 15:03
 22/38 A kérdező kommentje:
Ha nem kötelezheti, akkor mi értelme az apasági pereknek?
2010. máj. 18. 15:24
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Amikor kiderül a terhesség, kellene, hogy beszéljenek erről, és ha a pasas mereven elzárkózna az apaságtól, (amit egyébként megértek teljes mértékben) akkor marad az abortusz. Megtörtént velem is, hogy egy volt barátommal egymásba gabalyodtunk jóval a szakítás után, és sikerült abból az egy alkalomból teherbe esnem. Elmondtam neki, amikor tudatosult bennem a terhesség ténye, de mivel nem repdesett az örömtől, és megszakíttattam a terhességet. (Pedig ha megtartom fizetett volna, úgy gondolom) Mindketten felelőtlenek voltunk, nemcsak ő, én is. Nem tartom magam gyerekgyilkosnak emiatt, azóta született két egészséges okos gyerekem a megfelelő időben, a megfelelő apától.
2010. máj. 18. 15:45
 24/38 A kérdező kommentje:
A meg nemszületetett magzatnak gondolom,erről más a véleménye.:(
2010. máj. 18. 15:58
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

jajj, hagyjuk már ezt a megszületett magzatnak már a véleménye, meg a néma sikoly című film, meg gyerekgyilkos meg stb. Nemcsak a pasi a felelőtlen egy ilyen szituban, hanem a nő is, és igenis szemét dolog, hogy a nő van döntési helyzetben, és van aki ezt ki is használja.

Mégis mit mond majd a gyerekének? Gondolom nem azt, hogy anyád kisfiam összefeküdt egy férfival, mert megtetszett egy mámoros éjszakai buliba, de nem védekezetem mert hülye voltam, igaz, apád sem védekezett, mert ő is hülye volt, és így születtél te?!! Egyikőnk se akart, de te mégis megszülettél? Vagy rákeni az apára, hogy az a szemét apád nem vállalt fel téged??

2010. máj. 18. 16:10
 26/38 A kérdező kommentje:
Aki volt abortuszon,annak ez a vélemény,aki nem menne,annak meg más.
2010. máj. 18. 16:15
 27/38 A kérdező kommentje:

Szerintem ez is olyan, hogy kinek mi fér bele. Hogyan tudja magát megélni és felvállalni.

van akinek egyszerűbb, ha kiveteti a hasából a babát

van akinek egyszerűbb örökbe adni

van akinek egyszerűbb nevelni és tartásdíjat kérni a másik szülőtől

ember függő ez is

2010. máj. 18. 16:19
 28/38 anonim ***** válasza:
72%
Aki elég nagyfiú ahhoz hogy védekezés nélkül szexeljen az legyen ahhoz is hogy gyereket neveljen!
2010. máj. 18. 16:20
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is gernictelen dolognak tartom, ha két ember felelőtlenül összehoz egy gyereket, és az egyik eldönti, hogy neki akkor mégis kell ez a gyerek, a másik meg fizethet jó sokáig. Mert gondolom, ha menni akarna láthatásra, meg kapcsolattartásra, akkor már menne a happogás, hogy "Te nem is akartad ezt a gyereket". Pedig valjuk be őszintén, anyuka sem akarta...
2010. máj. 18. 16:22
 30/38 A kérdező kommentje:

De, ha nem akar semmikép egy gyereket felvállalni, miért sexel gumi nélkül? Ebben azért van kockázat, minden épelméjű tudja.

Egy nőt meg abortuszra küldeni,ami lelkileg és fizikailag is megterhelő nehéz súly.

2010. máj. 18. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!