Ha alkalmi kapcsolatban teherbe esik a nő, akkor a férfit terheli felelősség, vagy anő baja és nem szabad-na gyerektartást kérnie?
És nem érdekelne, hogy a húsod-véred valahol a világban van?
Azt nem értem, ha egy pasi nem akar gyereket,csak sexet egy vadidegennel,akkor mért nem húz gumit? Legalább betegséget sem kaphatna vagy terjeszthetne.
Hát, mivel nő vagyok, nem tudom mit érez egy férfi. A gyereknek akkor kell jönni, amikor akarják. A férfi világ életében úgy fog ránézni arra a gyerekre márha ránéz, (teljesen érthető, ha nem) hogy nem akarta. Kinek jó ez? Marha boldog gyerekkora lesz annak a gyereknek. És el sem lehet várni a férfitől hogy ne így tekintsen rá, mert rohadtul nem akarta azt a gyereket. Nem csak a férfi felelőssége a védekezés, hanem a nőé is. Annyiban különbözik a dolog, hogy ha a baj mégis megtörténik a férfi már nem tud ellene tenni, a nőnek több lehetősége is van.
Én nem mondom, hogy nem hibás a férfi, de túlzás bűnbaknak kikiáltani és a nyakára sózni egy gyereket. Ha ő nem fél a nemi betegségektől és nem húz óvszert (elég nagy felelőtlenség), de az ő baja. Azonban a nőnek ugyanúgy kellene félnie ezektől és ugyanúgy megtehetné, hogy nem fekszik össze valakivel, aki nem húz óvszert.
Ha ffi lennék és arra fanyalodnék, hogy ismeretlen nővel legyek ( bár gondolom,ez ha valaki férfi,akkor nem fanyalodás :))...akkor tuti húznék gumit....soha nem lehet tudni...felelősségteljes sexbe ez beletartozik, mivel lehet belőle egy ártatlan gyerek és sok baj,ami senkinek nem hiányzik...hamégis megesne,akkor viselném a következményeit, mert én is ott voltam,nem erőszakoltak meg...az abortusz nálam nem opció :(
Érdekes, hogy ebben a kérdésben is mennyiféle a vélemény.Jó így a világ,hogy nem vagyunk egyformák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!