Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha alkalmi kapcsolatban...

Ha alkalmi kapcsolatban teherbe esik a nő, akkor a férfit terheli felelősség, vagy anő baja és nem szabad-na gyerektartást kérnie?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 11:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%
De gyereket sem akart. Ugyanúgy megteheti, hogy nem kéri, csak ő épp gyakorlatilag nem tud felszólalni ellene. Nem így működik ez, én biztos nem fizetnék gyerektartást ilyen esetben, egy fillért sem, pedig nő vagyok.
2010. máj. 18. 12:57
 12/38 A kérdező kommentje:

És nem érdekelne, hogy a húsod-véred valahol a világban van?

Azt nem értem, ha egy pasi nem akar gyereket,csak sexet egy vadidegennel,akkor mért nem húz gumit? Legalább betegséget sem kaphatna vagy terjeszthetne.

2010. máj. 18. 13:00
 13/38 anonim ***** válasza:
36%

Hát, mivel nő vagyok, nem tudom mit érez egy férfi. A gyereknek akkor kell jönni, amikor akarják. A férfi világ életében úgy fog ránézni arra a gyerekre márha ránéz, (teljesen érthető, ha nem) hogy nem akarta. Kinek jó ez? Marha boldog gyerekkora lesz annak a gyereknek. És el sem lehet várni a férfitől hogy ne így tekintsen rá, mert rohadtul nem akarta azt a gyereket. Nem csak a férfi felelőssége a védekezés, hanem a nőé is. Annyiban különbözik a dolog, hogy ha a baj mégis megtörténik a férfi már nem tud ellene tenni, a nőnek több lehetősége is van.

Én nem mondom, hogy nem hibás a férfi, de túlzás bűnbaknak kikiáltani és a nyakára sózni egy gyereket. Ha ő nem fél a nemi betegségektől és nem húz óvszert (elég nagy felelőtlenség), de az ő baja. Azonban a nőnek ugyanúgy kellene félnie ezektől és ugyanúgy megtehetné, hogy nem fekszik össze valakivel, aki nem húz óvszert.

2010. máj. 18. 13:04
 14/38 anonim ***** válasza:
0%
A DNS-teszthez is kell az "apa". Ha ő nem írja alá az apasági nyilatkozatot, el sem megy, vagy nem egyezik bele a vizsgálatba, akkor az életben nem tudod rábizonyítani, hogy ő az apa. sajnos ez van. Mint mindig, itt is a nőnek kell okosan viselkednie. Sok esetben azt a nőt sem érdekli, hogy van egy gyereke, aki megszül és lemond a babáról. Nem még egy férfit, aki lehet, hogy arra a bizonyos 10 percre sem emlékszik...
2010. máj. 18. 13:16
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem egyébként miért "szegény nő". Szegény a francokat. A gyereket sajnálom, aki nem családban nő fel, hanem megszüli egy anya, aki elfelejtett védekezni egy futó kaland során. Marha jó lehet, tényleg. Rohadtul nem a nőt sajnálom, meg nem is a férfit, nincs mit sajnálni rajtuk, de szegény gyerek nem tehet róla.
2010. máj. 18. 13:19
 16/38 anonim ***** válasza:
35%
Nem,nem szabadna tartásdíjat kérnie,SŐT kifejezetten gusztustalannak és számítónak tartom azokat a nőket!És,hogy miért?Mert nem 1 esetben azt hazudják,hogy védekeznek,meg nem lehet gyerekük,stb.Igaz a pasinak se kellene mindent elhinnie,de tudjuk,a f*sz feláll,az ész megáll.
2010. máj. 18. 13:58
 17/38 A kérdező kommentje:
f*sz feláll,az ész megáll. :)))))))
2010. máj. 18. 14:03
 18/38 A kérdező kommentje:
A bíróság kötelezőként előírhatja a dns tesztet, ha a nő kifizeti?
2010. máj. 18. 14:03
 19/38 A kérdező kommentje:

Ha ffi lennék és arra fanyalodnék, hogy ismeretlen nővel legyek ( bár gondolom,ez ha valaki férfi,akkor nem fanyalodás :))...akkor tuti húznék gumit....soha nem lehet tudni...felelősségteljes sexbe ez beletartozik, mivel lehet belőle egy ártatlan gyerek és sok baj,ami senkinek nem hiányzik...hamégis megesne,akkor viselném a következményeit, mert én is ott voltam,nem erőszakoltak meg...az abortusz nálam nem opció :(

Érdekes, hogy ebben a kérdésben is mennyiféle a vélemény.Jó így a világ,hogy nem vagyunk egyformák. :)

2010. máj. 18. 14:07
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem írhatja elő.
2010. máj. 18. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!