Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden szülő szépnek látja a...

Minden szülő szépnek látja a gyermekét?

Figyelt kérdés
Nekem még nincs gyerekem csak eszembe jutott,hogy vajon ez tényleg ígyvan? Mert azért látni csodaszép kisgyerekeket is meg szépen fogalmazva kevésbé szép gyermekeket is. Van olyan aki azt gondolja a gyerekéről hogy "nem valami szép"?

2017. jún. 6. 20:02
1 2
 11/13 jafnrétti ***** válasza:

Szerintem igen. De ettől még láthatja reálisan is a gyerekét, tudhatja, hogy nem annyira előnyös a megjelenése, neki attól még szép.

A kisebbik fiam pl. újszülöttként, kb. 1 hónapos koráig eléggé kis gyűrött volt, nem az a mindenki elolvad tőle típus, és ezzel tisztában is voltam, mégis gyönyörűnek láttam. Aztán kigömbölyödött a pofija, és azóta úgy látom, hogy nem csak az én szememnek szép, hanem "tényleg" az, de nyilván ez szubjektív.

Vagy a nagyobbik fiam, ő pl. mindig is nagyon szép arcú kisfiú volt, mert olyan kis aranyos képe volt, aztán 8-9 évesen nyúlott egyet a gyerek, az arca is, akkor kicsit kevésbé volt olyan kisfiús, kezdett nagyfiúsodni, de a vonásai még nem érték utol növekedésben.

Én ekkor is szépnek láttam, de tudtam külső szemlélőként is látni, tudtam úgy is nézni, ahogy egy idegen láthatja.

De olyan persze biztos senki nem fog írni, hogy neki csúnya gyereke van, szóval valamennyi elfogultság tuti mindenkiben van.

2017. jún. 7. 07:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Valaki már írta, és szerintem is olyan ez, mint a szerelem. Ha két lépést hátralépek, akkor láttam már szebbet náluk és láttam már csúnyábbat és látom a hibáikat is, de el vagyok olvadva tőlük és pont így jók.
2017. jún. 7. 07:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem minden szülő annak látja a sajátját,de a hibáit is látja.

Két lányom van. Az elsőt -piciként gyönyörünek láttam. Most visszanézve nem volt valami szép,a második most baba,őt szebbnek látom . Viszont a füle egyiknek se tetszik.

A nagyobb gyönyörű kislány,de vannak sokkal szebbek is nála. A szépség relatív egyébként. De a gyereket mindig dicsérni kell,ne legyen önbizalom hiányos.

2017. jún. 7. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!