. Mert, ha megszületik, már nem lesz annyi szabadidőd! Sokan mondják ezt, de ez valóban így van?
Úgy kell beosztani az időt hogy magadra is maradjon!
Nekem ugyanúgy van időm kifesteni a körmöm,filmet nézni,aludni!
Pilatesre járok,ami kimondottan baba-mama és el lehet vinni a babát is!
Szerintem a szervezésen múlik minden(na meg hogy ne legyen hasfajos-nyűgös baba).
Na meg ne keríts neki nagy segget!attól hogy van egy baba még nem dől össze a világ!
Gyerektol fugg. Az enyem SOHA nem aludt kicsi koraban 10-10 percnel tovabb.
Ennyit a kettovel elottem iro ostoba nonek, hogy egy gyerek eszik alszik. Aha, vagy nem. Az elso honapok szoptatas, fejes, ringatas.
Kesobb is hozza kell igazitani mindent. Egy masfel-, 2 evessel nem lehet orakig plazazni, vinni kell a jatszoterre. Egy etteremben sem fog orakat csendben ulni.
Persze. Miért, te eddig csak fotón láttál babákat?
A legtöbbnél egy eszik-alszik nap legalább akkora élmény, mint egy hévízi wellness hétvége.
Á, nincs így!
Amikor már életben kell tartani egy mindenben rád szoruló újszülöttet, akkor sokkal kevesebb lesz a dolgod, mint amikor még nem kell. Hiszen egy feladattal több az kevesebb elfoglaltságot jelent!
Basszus.
En nem reszleteznem, de pontosan igy van, ahogy irtad.
Tenyleg nem ijesztgetes, de tudd, mire keszulj.
Ha nyugis a babád, akkor is szelektálni fogsz mindenben. Tervezni kell mivel mész be egy találkozóra, mikor és meddig, mit viszel magaddal, hogy kell majd ennie, mikor stb. Majdnem minden esetben magaddal tudod vinni a babád, de nem úgy leszel szabadon mint azelőtt. Ami persze nem baj, ez egy új élet.
De pl már nem csinálhatsz olyat, hogy jaj tök jól érzem magam ebben a kávézóban, maradok még egy órát. Ja nem, haza kell érni mert este van, fürdetés, vacsi stb. Már ha fontosnak tartod a rendet.
De újra: Ez egy új élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!