Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 2,5héttel szexelt...

Szülés után 2,5héttel szexelt már valaki?

Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 07:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Kerdezo, ez a terved netan?
2017. jún. 2. 12:22
 12/15 jafnrétti ***** válasza:
12%

Fura, de nekem az első gyerek után még azt mondta a doki, hogy két hétig nincs szex. Nem tudom, miért mondta, akkor nem akadtam fenn rajta, kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy szexeljek.

Feltehetően hülyeséget mondott, de ez hangzott el.

2017. jún. 2. 13:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat de nem minősítést kértem...köszönöm
2017. jún. 2. 18:39
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem szabad, meg kell várni az első kontrollt, ami 6. héten van. Addig meg ki lehet bírni, bár alapjáraton ez a pár hét a gyerek körül forog amúgy is. A legtöbb nőnek alapból nem esik jól szülés után.. .végül is egy kisembert préselt ki magából... De a legnagyobb ok az egészség miatt van. Nagyon könnyű fertőzést elkapni, de még a szülésből is visszamaradhatott akármi gond. Nem viccből van a kontroll. Ennyit egy jó szex sem ér.... Bár én nem tudom elképzelni melyik nő kívánja 2,5 héttel szülés után :D Bár lehet bennem van a hiba :)
2017. jún. 2. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Nezd,mi nem minositettunk,csak az igazat irtunk,tolunk aztan kefelhetsz orrba-szajba! Mindenki azt csinal a testevel,es eletevel,es ugy teszi tobkre,ahogy csak akarja! Persze,mindig az igazsag az,ami nem szokott tetszeni a magadfajta ostoba embereknek!
2017. jún. 2. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!