Van itt olyan, aki szülés után min. Fél évig nem szexelt? Utána fájt még?
Az sok lett volna nekem és a férjemnek is.
Az elején fájt, de kb. a 10. aktus után elmúlik, ha eléggé nedves vagy.
Ha nem tud úgy beizzítani, akkor vegyetek síkosítót és hamarabb oldódsz!
Sok boldogságot!
Nálam így alakult, nem szándékosan, de az élet úgy hozta, hogy a szülés után mi már az apukával nem voltunk együtt. Utána ha jól emlékszem, olyan 7-8 hónapos volt a fiam, amikor lett partnerem (pasim? barátom? azt le se merem írni, hogy párom, egyrészt, mert nem maradtunk végül együtt, másrészt, mert sokak szerint ez modoros, de hát nem tudom, akkor mégis hogy kéne leírni... na mindegy, bocs, hogy elkalandoztam). Szóval nekem akkor volt először bárminemű szexuális életem, de akkor már nem fájt. Nem tudom, hogy korábban fájt volna, vagy sem, de így semmi kellemetlenséget nem éreztem.
Egyetlen egy negatívumot tudok említeni, de ez nem is konkrétan a szülés utáni első szexre vonatkozik, ezt már öt éve folyamatosan tapasztalom: amióta szültem, sokkal érzékenyebb vagyok odalent, na nem egészen jó értelemben. Nem is tudom, hogy írhatnám le pontosan, talán úgy, hogy "kidörzsölődik", vagy valami ilyesmi. Korábban soha nem volt ilyen gondom pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!